Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papírzacskó
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna nyilatkozni hogy egy Phenom 9950 , 2GB ram és egy 260 GTX (896mb) társaságában kb hány fps-el menne a játék?TDU2: PapirzacskoHUN
-
papírzacskó
csendes tag
válasz Mariann294 #16151 üzenetére
Én utoljára tavaly nyáron bűvészkedtem nvidia vezérlőpultal, de ott azthiszem volt egy olyan hogy inkább teljesítményre vagy minőségre dolgozzon a kártya. Ha marhaságot írtam akkor bocs.
[ Szerkesztve ]
TDU2: PapirzacskoHUN
-
papírzacskó
csendes tag
válasz gtamate2 #17775 üzenetére
Sziasztok! Én most kezdtem a GTA4-et és itt egy Benchmark tőlem :
Average FPS: 34.21
Duration: 37.30 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 49%
Video memory usage: 75%Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 9
Detail Distance: 14Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 182.06
Audio Adapter: C-Media PCI Audio
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+File ID: benchmark.cli
A multihoz egy 2Mbit/192Kbit T-homeos net elég?
-
papírzacskó
csendes tag
Sziasztok!
Félig GTA4-el kapcsolatos úgyhogy ide írom Na szóval van egy ADM 4400+ procim és néha kicsit szaggat a játék. Láttam, hogy itt páran nagyon értenek a gépekhez.Valaki tudna segíteni egy kicsit megtuningolni a procit? Mit, merre, hogyan? Előre is köszönöm. Ha lehet privátba üzenjetek, hogy ne szemeteljünk a topicba.
-
papírzacskó
csendes tag
Sziasztok!
Aki akar felvehet barátnak és multizhatunk! A nevem BRAINKILLERHUN . Cheat, és mod mentesen jáccom.TDU2: PapirzacskoHUN
-
papírzacskó
csendes tag
Este valaki jön multizni?
-
papírzacskó
csendes tag
Lenne egy kérdésem. A 3 napos visszavétel a a jtáékokra is érvényes? Mert most derült ki, hogy muter szülinapomkor a gta4-el akart meglepni én meg ma megvettem:Svagy ha valakinek kell el is adom! Ha valakit érdekel írjon pm-et.
-
papírzacskó
csendes tag
Számla az megvan. Holnap vissza viszem amit én vettem mert a számlán rajta van a vonalkód sorszáma ami a dobozon van. Meg másodsorba kb 11 óra óta multizok és olyan szinten idegesítő a sok majom halhatatlan taknyos, hogy megis bántam az egészet. Legdurvább az, hogy az egyik azt énekelte ,hogy I'm a hero I'm a cheater vagy mit. Ez engem olyan szinten felidegesített, hogy innentől kezdve nem is nagyon érdekel az egész GTA4. Holnap irány vissza a media markt és ha más nem inkább előrendelem a COD MW2-t...
-
papírzacskó
csendes tag
De ez egy kicsit hibázik.. Ha pl megvetted, tegyük fel a nagyanyádnak, és felbontás után derül ki, hogy neki nem is ez kellett? Nem erre van a 3 nap? Amúgy meg tök mindegy ha uncsitesóm sem tudja visszajátszani akkor elmondhatom, hogy van egy GTA4-em amivel utálok játszani a sok csíter takonytól....
Szerk.: Amúgy meg anya vette nem a nagyanyám...
[ Szerkesztve ]
-
papírzacskó
csendes tag
Sikerült a dolog, mert visszavették. Bár vicces volt, mert kiakarták próbálni, hogy mégis mibaja van. A srác felrakta egy gépre, de egy halom hibaüzenettel válaszolt a játék, mert a minimum alatt volt a gép teljesítménye. Utánna mondták, hogy várjak 1 órát míg munkába áll a hivatalosan erre szakasodott manus, de mondtam, hogy nem érek rá és így az egyik csávó alá írta, hogy vissza a pénzt és mehetek. Ha ez a jólelkű ember nincs, rajtam maradt volna a lemez...
Szerk.: Létezik GTA4-hez olyan exe amivel lehet multizni is viszont nem kéri a lemezt a játék?[ Szerkesztve ]
-
papírzacskó
csendes tag
-
papírzacskó
csendes tag
válasz gabor85 #19553 üzenetére
Neked is? Bár mondjuk én csúnyát csináltam és XP alatt virágbolti "verzsön" ment Win 7 eredeti és ahoz képest nekem nagyon gyatrán megy. Multiba csak meduum beállításokkal 1024X768 -ba tudok játszani, másképpen azzal a lassú a géped a játékhoz dumával kidob:S
-
papírzacskó
csendes tag
válasz Mariann294 #19555 üzenetére
Akkor inkább nettel, mert pl COD4 sokkal jobban megy mint XP-n.
-
-
papírzacskó
csendes tag
Nem tudjátok mitől lehet ez? Rákattintok a GTA4.exe-re elkezd tölteni felpörög egy kicsit a winyó is (meg az kurzornál forog az a kis kör) és utánna meg vége tovább nem csinál semmit. Ja és mikor beléptem nyomot egy updatet a GFW meg telepíett valamit a GTA. Remélem nem valami bann vagy valami
-
papírzacskó
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, ha játék közbe megakad a hang? Például, ha kanyarodok és a kerék csikorgása megy tovább, míg újra nem indítom a játékot. Minden más hangot elnyom. :S
Előre is köszönöm a válaszokat.TDU2: PapirzacskoHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest