- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
bendzso #16265 üzenetére
Benne lennék csak kérdés mikor tudok felmenni.
Ma benn volt a trainerem de nem használtam.Valaki megölt (mellesleg magyar)bosszut akartam állni hát persze hogy bevolt kapcsolva neki a god mode.Szoltam is,de szartak rá(m).
Ráadásul egy másik szigeten találtam egy buszt odavonszoltam a reptérre,kédeztem elpöcköl-e valaki (a kb 7 emberből) dehát senki se válaszolt semmit.Aztán meg egy emberke azzal szórakozott hogy a reptérre spawnolt vagy 10-20 emberkét és azokat gázolta el.Na mondom nekem ennyi elég volt..ki is léptem.Ja és ez olyan szobában volt ahol csak magyarok voltunk,1 ph-s a többi nem..
Amint géphez kerülök megint,kiveszem és irány a multi,ha még ott lesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Windows 11
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Abus Viantor sisak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest