- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #18677 üzenetére
nekem is Samum van, és utána olvastam/tájékozódtam, voltak olyan szériák amik igen- hibásan jöttek le a gyártósorokról, de! tegyük fel ha kifog az ember egy sz*rt akkor is ottvan a 3napos cseregarancia, ill a Samu termékekre járó 3éves gyári gari, csak úgy hddk nem szoktak 1ik napról a másikra meghalni, és észre lehet venni ha gond van valamelyikkel, na meg azért mind1ik hddt karban kell tartani rendszeresen, egyiknek sem jó ha nincs karbantartva
sztem köztudott tesztek után h a Samu hdd-k gyorsabbak és sokkal halkabbak mint sok más azonos árkategóriájú vetélytársai!
én vettem most egy 1terás WD-t és összehasonlításként mondom h sokkal hangosabb és melegebb!! Samum hűtés nélkül 32fok a WD meg egy venti segítségével ill úgy h azt nagyon nem használom, így 37fokos.én 1x jártam úgy h a megvett samu hdd-ről idegesítő kattogás hallatszott, utánaolvastam a dolognak és mint kiderült abban a sorozatban levő hddk-el volt gond, a zaj fejhibára utalt és még benne voltam a 3 napban, de szerintem amúgy is kicserélték volna... mert hibás volt a dolog és ezeket szervizelni nem lehet, a 3 nap az meg csak gyorsaság miatt volt lényeg
szó mi szó samu szvsz minőségi cuccokat gyárt! tvm is samu és istencsászár minőségű képet ad, hátmég az extrák, mondhatni bestbuy cucc sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest