Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Most öltem le a kieg főellenfelét (még nem értem teljesen végig rajta, mert az Ancient Grove és a rogue dungeonje még hátravan, viszont a frakcióküldetéseket mind megcsináltam), és 89-es szinten állok, nem messze a 90-től. Magyarán a hátralévő tartalom teljesítésével simán meglépem a 90-et, és úgy tippelek, hogy félúton leszek 90 és 91 között, úgy lépek majd át ultimate-re.
Egyébként a szörnyek rendesen "fejlődtek" velem, a Fleshworksben már ~90-93 közötti sima ellenfelek ugráltak, míg a csillagos és lila dögök ennél persze magasabb szinten álltak.
Ja, és behalás nélkül lement az egész
(Igaz, az Ancient Grove rogue dungeon főellenfele valami brutál kemény volt már veteránon is (a tüzes támadásai iszonyat szívták a hp-t még 83%-os rezisztencia mellett is), úgyhogy nem biztos, hogy le fogom tudni nyomni, de majd meglátjuk 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Igaz, az Ancient Grove rogue dungeon főellenfele valami brutál kemény volt már veteránon is (a tüzes támadásai iszonyat szívták a hp-t még 83%-os rezisztencia mellett is), úgyhogy nem biztos, hogy le fogom tudni nyomni, de majd meglátjuk