- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha-ha!
Biztos átsiklottál felette, de írtam, hogy direkte nem keresgéltem össze a linkhez az itemeket, mivel sok köztük a régi, illetve az ilyen-olyan zöld cumó, így úgysem adna képet arról, hogy mi az ábra, vagy hogy mit szeretnék. Jelenleg is csak két legendary van a karimon, de egyik sem kifejezetten a buildemhez jó, az egyiken pl. cold damage is van, csak épp a jobbféle phys dam miatt még így is upgrade volt. (Egy kollégám pedig saját bevallása szerint minden játékot letolt gatyával szeret játszani, majd szólok neki, hogy jöjjön fórumozni, biztos tud majd érdekeseket mesélni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos átsiklottál felette, de írtam, hogy direkte nem keresgéltem össze a linkhez az itemeket, mivel sok köztük a régi, illetve az ilyen-olyan zöld cumó, így úgysem adna képet arról, hogy mi az ábra, vagy hogy mit szeretnék. Jelenleg is csak két legendary van a karimon, de egyik sem kifejezetten a buildemhez jó, az egyiken pl. cold damage is van, csak épp a jobbféle phys dam miatt még így is upgrade volt. (Egy kollégám pedig saját bevallása szerint minden játékot letolt gatyával szeret játszani, majd szólok neki, hogy jöjjön fórumozni, biztos tud majd érdekeseket mesélni
)
reelc