- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
9:44 van, és nem tudok belépni sehova, mert senki nem játszik vele épp

-
feka007
veterán
Mondom kicsit megint játszok a játékkal több mint fél év után, erre alig van már matchmaking. Ilyen kevesen tolják?
Ezért azt megérte megvenni, hogy 1 év alatt kihal a játék.. Ok, hogy az 1 jobb volt, de azért kár.. -
feka007
veterán
Ezt a részét elcseszték eléggé. Amúgy nekem továbbra is tetszik a game, el lehet vele lenni. Grafika szép, versenyfeeling is jó benne, stb. Csak kevés pálya meg mod van benne, mondjuk gondolom a DLC-k kellenének, de arra nem fogok pénzt kiadni.. Az alapárát megérte a game.
-
feka007
veterán
A drift itt tényleg csak abból a két kanyarnyi izéből áll? Eddig egyszer mentem driftelni, akkor csak ennyi volt.
-
feka007
veterán
Én Golf R-rel tolom 10es szinten még mindig.
De lehet tovább kéne lépni, mielőtt megunom. Milyen gépet vegyek, ami nem farol ki álandóan magától? Vmi Bímert? -
feka007
veterán
Ez mi, hogy már most alig vannak futamok multiban szinte?

-
feka007
veterán
Tegnap beszerváltam a játékot eBayen keresztül (olcsóbb is volt vmivel, mint itthon dobozosba, meg nem kellett mennem sehova legalább a házból
), szerintem elég jó lett. Kicsit túl árkádos mondjuk, de majd megszokom. Az meg végül is nem baj, hogy Steames, valahogy meg kellett oldaniuk, hogy ne tolja mindenki törttel (bár első résznél az azért nem volt szép lépés, hogy lekapcsolták a multit mindenkinek). Max grafikán tükörsimán fut nálam, pedig nincs egy Paks-ölő gépem 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért azt megérte megvenni, hogy 1 év alatt kihal a játék.. Ok, hogy az 1 jobb volt, de azért kár..
De lehet tovább kéne lépni, mielőtt megunom. Milyen gépet vegyek, ami nem farol ki álandóan magától? Vmi Bímert?
), szerintem elég jó lett. Kicsit túl árkádos mondjuk, de majd megszokom. Az meg végül is nem baj, hogy Steames, valahogy meg kellett oldaniuk, hogy ne tolja mindenki törttel (bár első résznél az azért nem volt szép lépés, hogy lekapcsolták a multit mindenkinek). Max grafikán tükörsimán fut nálam, pedig nincs egy Paks-ölő gépem