- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Teljesen egyetértek, azzal a különbséggel, hogy én kezdetben sem hasonlítottam az első részhez. Már megjelenés előtt tudni lehetett, hogy sok különbség lesz, így nem ért meglepetés. A játék teljesen használható, élvezhető, igaz még sok időm nem volt vele játszani, de az eddigiek teljesen meggyőztek, hogy nem csináltam vele rossz ételt.
Vannak olyan játékok amik ezt nem mondhatják el. Megvettem kezdetkor a GTA IV.-et. Az erőmű gépigény egyből elvette a a kedvemet. A jelenlegi konfigon már jól fut, de semmi extra, jó játék de csalódást okozott a sok kezdeti baj. Autósnál maradva. TDU 2 ami nagy csalódás volt, szintén kezdetekkor megvettem aztán a rengeteg szerver nyűg leállások, stb, Eladtam majd 2k -ért megvettem valami online boltban, rossz bolt az egész játék, azóta sem tudom, hogy mi van vele.
Aki szimulátort akar, az játsszon a Netkar-pro-val, egy gond van vele, nincs semmilyen rásegítés, ha kormánnyal nyomod és bizony az kihívás, de át kell állnia az agynak, hogy ez nem eszetlen full gázas, full fékes játék. Aki nem tudja ezt befogadni annak nagyon nem fog bejönni a "valódi" szimulátorozás. Nagyon kemény, de amikor rájössz, hogy mik a határok akkor élvezetes. Grafikailag, az új GTR és amit a receroom legújabb részével szimuláció terén letettek várós, persze a c.a.r.s is jónak néz ki, de csúszik, kár, hogy nem vettem meg amikor lehetett, mert kinézetben nagyon odaba.....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest