- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Én 3060 Ti-vel vagyok el, ráadásul nem is játszom mostanában, bár van egy csomó régebbi jó játék, amit be kellene pótolni (RDR2, Falloutok, Control, Alien Isolation, stb). Ráadásul csak fHD@60Hz-en tolom, mert nekem az is pont megfelel, de ahogy nézem, WHQD-n vagy 4k-n is lehetne próbálkozni RT nélkül. Pláne, ha van DLSS.
Egyébként lehet idézőjelbe tenni a muszájt, de az RT és a 4k együtt mégis igényli a nagyobb teljesítményt a grafikus kártyáktól. Ahogy anno (legalábbis nekem) sokáig standard 1024*768-ról felléptünk fHD-re. Mondjuk RT nélkül már talán a felső középkategóriás kártyák is megállják a helyüket (ha nem fogy el a vram), de igazán szép és életszerű a fénykezelés csak RT-vel lesz.
-
Yutani
nagyúr
Mondjuk a tesztet elnézve lehetett már játszani abban a felbontásban is, de kihajtásához felsőkategóriás kártya kellett. Mint most a 4k. Én mivel mindig a középkategóriára lőttem, nem volt indíttatásom váltani. Aztán persze megtörtént, és nekem most a fHD az, ami annó az 1024x768 volt. Most meg már pláne nem lövök a 400-500k-s felső kategóriára.
-
Yutani
nagyúr
Még csak a 26. oldalnál tartok, de két megjegyzésem már van:
1. Én elég későn, 2012-ben váltottam 1024x768@100Hz/CRT-ről fHD LCD monitorra (amit mai napig használok), így nekem rettentő idegen, hogy már 2004-2005-ben erőltetve van a fHD és egyéb magas felbontások. Én ezen kártyák egy részét használtam annó, és 1024x768-ban muzsikáltak jól, de ez az eredményeken látszik is, sokszor nincs meg a már valamennyire játszható sebesség a játékokban (<45-50FPS).
2. Az RV670 esetén fele FPS-eket látunk az NV kártyához képest (noha nem direkt összehasonlítás a cikk célja, tudom). Ez egyrészt azért van, mert a 3870 lassabb eleve, de a fontosabb, hogy az AA köztudottan megeszi az RV670-et, itt pedig 4xAA van alkalmazva eleve magas felbontásban. Ezt a "hibát" az AMD javította az RV770-ben.
Ettől függetlenül persze emelem kalapom, kolléga!
-
Yutani
nagyúr
Hát itt végképp elgurult a gyógyszer, kolléga!
Gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest