- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Még csak a 26. oldalnál tartok, de két megjegyzésem már van:
1. Én elég későn, 2012-ben váltottam 1024x768@100Hz/CRT-ről fHD LCD monitorra (amit mai napig használok), így nekem rettentő idegen, hogy már 2004-2005-ben erőltetve van a fHD és egyéb magas felbontások. Én ezen kártyák egy részét használtam annó, és 1024x768-ban muzsikáltak jól, de ez az eredményeken látszik is, sokszor nincs meg a már valamennyire játszható sebesség a játékokban (<45-50FPS).
2. Az RV670 esetén fele FPS-eket látunk az NV kártyához képest (noha nem direkt összehasonlítás a cikk célja, tudom). Ez egyrészt azért van, mert a 3870 lassabb eleve, de a fontosabb, hogy az AA köztudottan megeszi az RV670-et, itt pedig 4xAA van alkalmazva eleve magas felbontásban. Ezt a "hibát" az AMD javította az RV770-ben.
Ettől függetlenül persze emelem kalapom, kolléga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest