- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxaz
tag
Kösz kelzso.
A multi-touch-ról annyit, hogy ez "kétpontos multi-touch", a "jobb" fajta rezisztív kijelzőnek köszönhetően.
Mit jelent? Kb annyit, hogy nagyítani/kicsinyíteni tudsz, de forgatni, pozicionálni már nem.
kelzsoca rom-pakkjával annyi változást eszközöltem, hogy új kernel modulok kerültek bele, így már kezeli a Huawei és ZTE ismertebb 3G modemeit is.
A clockworkmodról meg annyit, hogy felkerestek a pandawillesek, rajtuk keresztül meg a Gpad comp., hogy hogy a fenébe sikerült nekünk rátenni, és működésre bírni.
pandawillforum megfelelő helyén megtaláljátok, a többi nem publikuskelzso előtt nagy
Pénteken elment a hardverapró első magyar G10-ese.
U.i: Ja, és a macisajt rom (aka mézeskalács), nyögvenyelős, portolják, de egyre több hibát sikerült előhozniuk. Nem megy még a kamera, flash, 3g, gps, illetve random fc-vel elszáll az acore. Szerintem minimum egy-két hó mire lesz belőle vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest