- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
Köszi!
Közben előjött még valami. Lehet csak én állítottam el valamit, de a kameráját nem tudom használni, mert nem látok benne semmit. Csak egy QR kódot akartam beszkennelni, de tök sötét minden. Ha az ablak felé tartom, akkor látok egy kis fényt, de amúgy sötétség. Ez alapból ilyen, vagy valami van vele?
-
-
-
GeoPhoto
tag
Szia!
G13 ügyben tudnál segíteni? Kipróbáltam a 2.3-as bétát, de az elég harmatos volt, most visszaálltam a 2.1-re, de ez sem az igazi, eléggé akad. A 2.3-ban az tetszett, hogy lehetett állítani a HDMI out felbontását, ezt nem lehet belepakolni a 2.1-be? A tévémen kilóg a kép (nem is lehet konfigurálni olyan régi modell), a monitorom meg nem bírja a 2.1-es üzemmódját...
Előre is köszi a segítséget!
-
szejler
csendes tag
Nem néztem utána, mi a különbség sebességre az a8 és az a9 között?
Kedvelem a g10-t, de lássuk be, olykor a sebessége, és a kijelző érzékenysége is kicsit idegesítő tud lenni. Utóbbit nem is értem, a szintén rezisztív LG optimusom nagyságrenddel érzékenyebb. Ha a g10 azt hozná, eszembe sem jutna másik tabletre gondolni. Így viszont gondolok. Leginkább a dropad a8-ra.
Írtad, hogy a g10 2.3 androiddal, még a módosított verziótokkal is vannak problémák (wifi). A belassulásai miatt viszont még így is rágódom rajta.
Te melyiknél maradtál? 2.3 vagy vissza a 2.1 re? Azaz használhatóság szempontjából a 2.3 gyorsulása vagy a stabil de megfontolt 2.1?
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
De, hogy dögleszti be a wi-fi kapcsolatomat a gugli? Van hogy csak az segít, hogy teljesen leáramtalanítom a kütyüt.
Tehát ha használtam a Market-et és ledöglött, utána már más sem megy csak ha kínlódok a wifi-vel egy 1/4-órát, hogy újra legyen kapcsolat. Ja és nem megszakad, mert a WiFi settings-nél azt írja, hogy Connected, van IP címem is meg minden, csak épp adatáramlás nincs.(Bár van, hogy be -sem tudok lépni a WiFi settings-be, mert azt írja, hogy nem válaszol. Ilyenkor kell áramtalanítani.)
-
Roxaz
tag
Ok, elég a Provider.
Így néz ki a majdnem végleges új rom. Ikonok cserélve az alap gugli alkalmazásoknál.
Az új Mali driver is kész, a mérges madarak újra a régiek. Kiteszem az IT-Droid oldalra majd, ha kell valakinek letöltheti a régivel együtt. Jó minden StyleFlying tablethez (Haipad, Cube U6, Fpad stb.)Cserélve a telefon adatok menüpont is, illetve ez:
-
szejler
csendes tag
Köszi a bíztatást, de vállalkozó kedvű vagyok.
Rendszeresen rendelek külföldről, csak eddig nem ilyen méretben/értékben.
Ha gumibottal nem vallatnak bensőségesen, - amit dramaturgiailag hiányoltam a leírás végéről -
, akkor tapasztalatszerzésnek is megteszi. Nem dealerkedéshez, csak jó tudni hogy őrölnek a vámszedők malmai. A számlatippet köszönöm!! (ha ne adj isten megtörténik, elfogadnak mondjuk egy nyomtatott számlamásolatot? Sejtem a választ, de hátha).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest