Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Farkasbőrös küldi nélkűl 92%-os a hírnevem Faringban, szal nem feltétlenűl kell minden küldetést megcsinálni.
Egyébként azért maradt ki ez nálam, mert mielött a piás mutatvány miatt visszatöltöttem egy régebbi mentést, felvettem és az istennek nem találtam 4 db farkast, hogy kiegészítsem a meglévő 16 bőrt. Majd, ha mászkálás közben összejön ennyi, akkor visszamegyek és letolom a büdös ork torkán.
Az a vicc, hogy azóta 63 db jégfarkas bőrt szedtem össze és 0 db hagyományosat, de majd csak akad olyan is valahol. 
[Szerkesztve] -
törölt tag
Egy Katana esik tutira a játékban, a bányás küldi végén a küldit adó törzső ládájában található.
A másik az véletlenszerűen eshet...nekem még nem esett

Pedig jó lenne, mert Ishtar-ba a vízmágusok leölése árán nem megyek be, és a mesterkard ugye megadná a csak abban a városban tanulható képzetséget. -
deniro2
senior tag
Vagy fizetsz neki 250 aranyat és odaadja azt, ami nála van és eltünik a receptes dolog, vagy szerzel neki összetevővet, akkor meg megszünik a vásárlási opció. Én kipróbáltam mindkettőt, recept nincs nálam. Mondjuk nálam alapból megvolt minden összetevő, úgyhogy rányomtam az itt vannak a bogyóid válaszra és ennyi, lehet, hogy, ha nem lettek volna meg a cuccok, akkor ad receptet, nem tudom. Viszont, mondom, ott a csóka a várban, 75% hírnév és elkérheted tőle a piát.
-
ftc
nagyúr
válasz
Renegade88
üzenetére
nekem + szarvas hiányzik ..kitudja hol kószál..
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
igen, volt ilyen momentum a szezfőző vadásznál. mondta,hogy igen,van 1 üveggel (a többit megvették előtem),de nem adja oda,mert az neki kell,viszont ha elhozok 10db piafüvet,akkor készít nekem.Namost bevallom,nem néztem meg ezután,hogy a receptjeim száma megduplázódott-e (van egy energiaital receptem..)szóval elképzelhető,hogy van receptem,csak nem tudok róla?

-
Balinov
titán
válasz
Renegade88
üzenetére
elnézést,jobban kéne figyelnem a mondattagolásra és az írásjelek megfelelő használatára.szóval hálistennek a félénk szarvasos küldi már megvan rég.
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
de nem volt olyan opció,hogy addmánideazreceptet.Namost kérem akkor ilyenkor mi van? megjöttem?
van felejtés varázslatom,nem kéne alkalmazni rajta,hogy elfelejtse,miről is csacsogtunk korábban?
azt tudtátok,hogy a felejtés varázslat tekercs orkon nem hat? emiatt kell ma valszeg egy korábbi savegame-t visszatöltenem. -
deniro2
senior tag
Ezzel én is szívtam, 2x visszatöltöttem, mert azt hittem valamit elcsesztem, de nem.
Az egyik lehetőség mindenképpen elveszik. Választhatod a fizetős vagy a gyüjtögetős megoldást is, mert ígyis úgyis csak 1 üveggel tudsz szerezni a csókától.
Bekell jutnod a várba, ott találkozol Mitsh (vagy valami ilyesmi) nevű arccal, akinek segítettél már asszem leverni a 3 trollt, nála van egy üveggel, utána mehetsz Mojokhoz és továbbenged. -
Balinov
titán
Ok,értem.köszi!akkor lesz,mit baktatnom a farkasok felé.
1 kérdés a nordmari piával,amibvel ugye a 3 orkból 2-t kell meggyőzni,hogy álljanak mögém.
mojoknak 2 üveg kell,amit a vadásznál lehet beszerezni.naszóval az a gondom,hogy épp 10 piafüvem volt,mikor odamentem,de mondta,hogy van neki 1 üveggel,csak nem adja se oda,sem el.odaadtam a 10piafüvet,erre kaptam 1 üvegge,de mojoknak 2 kell. nekiálltam és az összes létező helyen elkezdtem piafüvet gyűjteni,amiből 19db össze is jött,nade hiába megyek vissza a vadászhoz,hogy neszevazzeg,főzzé nekem még egy porciót,csak tanulni és kereskedni lehet vele,ha kereskedek,akkor nincs a cuccai közt a kellő pia.ennélfogva mojoknál a rep-em a béka segge alatt van. van megoldás? kell még vmi a piafőzetéshez összetevő? kanalam,üvegcsém több tíz darab van,de jól gondolom,hogy magamtól én nem tok piát főzni a házamelletti üstnél?
-
Balinov
titán
20db??? de akkor az annya szüzmárjáért nem írja sehol,hogy neki 20db kell!!.
A félénk szarvas hol van? Ardea környékén egy stonhenge szerűségnél volt egy olyan küldetés,hogy lőjj le x db shy-deer-t (félénkszarvas),erre gondolsz? csak mert mikor meglett a szarvasvadászat,kiirottam a farkereket is...remélem újratermelődnek...
Más: esküszöm,tegnap átnyálaztam az egész g3.hu-s fórumot,de nem találtam olyan listát,amiben 1értelmüen,számszakilag le lenne írva,hogy adott képesség megtanulásához milyen pontszint -ez esetben vadászat -kell ill. mi az előfeltétele,márha van neki egyáltalán. -
törölt tag
Nem tudom most fejből, de ha játszol akkor ráviszed a kurzort és vagy klikkre, vagy simán kiírja hogy mi kell hozzá, sztem túl sok minden nem kellhet, mert a nyúzást meg a hüllők nyúzását is ha jól emlékszem CapeDun melletti vadász tanítja, és oda még viszonylag alacsony szinten jut el az ember hőse

A Faring-i csávónak meg ha jégfarkas prém kell és nem sima, akkor északra kell menni, ott vannak a jégfarkasok, minden ahol hó van már okés.
-
Balinov
titán
ja, a g3.ini-ben a testmode=false-t át kell írni hozzá true-ra ahogy olvastam.
1 kérdés: Faring:
van Gnar-nál egy küldetés,hogy kell neki farkasprém. nos,én mikor Faringba értem, 9db volt nálam talonba (áldom az eszem,hogy minden szart összeszedek).nos ezt a 9db-ot odaadtam neki,szépen el is fogadta,de még kell neki. Faring-ban egy árva prémet nem találok talonba,nemúgy mint Cape Dun-ban. Szóval keresni kéne farkasokat,lejártam a lábam,de 3-4 vérfarkason (az a barna farkas,nem a fehér és más is a neve) nem találtam egy deka wolf-ot.
G3.hu-s walkthru is irja,hogy tanuljuk meg egy vadásztól (pl. aki a nordmari kotyvalékot készíti nemmessze az erdőben) a vadállatok megnyúzását.nos,LP-m még van fölös 5,de azt megtudná vki mondani,hogy milyen előképzettség ill. vadászati szint kell ezen képesség megtanulásához?
köszi
Balinov -
Balinov
titán
fittyfenét,wolrdofgothic-on találtam egy topikot,ott írják,hogy a gothicIII/data könyvtrban kell csinálni egy ''_compiledImage'' könyvtárat,bele meg egy ''_intern'' almappát,és már műxik is a konzol,ahogy kell,beépített fps számláló,satöbbi...
kereskedő+kőtábla infót köszi
nyúzni vadakról/hüllőkről hány vadászati pont után lehet ? 120vadász skillem van egy gyűrűt /+5/ használva -
ftc
nagyúr
konzol hááát én az iniben irtam át kizárólag képlopásra stb de nem látom mit irok be mert csak négyzeteket látok ha jo akkor narancs négyzetek
100 ősi tudást könnyű megszerezni olvasd el az összes könyvet mi keledbe erül..elég so minden megvan ott írva.vagy vegyed meg bármylik kereskedőtől ilyen néven régi kőtábla +5-t jelent...
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
ftc
nagyúr
Senkinek semmi kérdése?
jöv héten folytatom a gamat.. -
törölt tag
van, de jó dolog a tűzkard mert viszonylag alacsony szinten hozzá lehet jutni.
Az én legjobb egykezesem az élezve-mérgezve-áldva 135-t sebez (szerk:van ennél jobb is).
viszont ahoz sok minden kell..azt magas szinten lehet megszerezni, mivel statok is kellenek, és ki kell pucolni hozzá a bányát...meg az annyja kínja is kell hozzá, és ahoz képest csak 35-l sebez többet mint egy tűzkard, vagy egy könnyebben megszerezhető (megkovácsolható) élezve 110-s sebzésű penge.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Az 1.12 patch után van északon vmelyik törzsnél olyan kovács akinek 80K aranya van

Bármit el lehet adni, de érdemes egy helyen, sőt akár speciálisan egy embernek egyféle dolgot elpasszolni, így bármikor visszavásárolható (persze nem azoknak akiket később megölsz).
Nálam rengeteg holmi van, mert így is volt elég pénzem..pl. én healing potion-t mindig eladtam, a sűlt hús jobban bejön és vadászni is jobb érzés mint piát készíteni.
Apropó pia, azokat meg megittam
(sötétben az erdőben jól jön
)
Pénz van dögivel semmi nem számít, érdemes mondjuk RedDock-ban eladni az apróságokat, és a varázstekercseket mondjuk, Okarában a karmokat-szőrőket, potion-t, északra meg a fegyvereket, teleportkővel pár perc az egész, és így visszavásárolható bármi.
(persze ha vki az orkokkal van akkor mások a helyszínek
) -
-
ftc
nagyúr
amire nincs szükséget attól szabadulhatol...pl fegyverek nyugodtan add el...sült husi meg nyers husi jól jön mindig kaját és potionikat ne adj...se ércet meg stb-t ne de pl olyat,hogy érdekes gomba nyugodtan...amire nincs valami plusz irva azt nyugodtan add el...csak csákány pöröly és fűrészt ezek fontosak és szedegesd össze a lázadók fegyvereit jól jön elég sok küldiben kell...de ha vásárolsz 1-2 ital recepteire érdemes költeni a többire felesleges...
-
Balinov
titán
van,kupolás város előtti nagy ork csapatnál a mágus legyakására használtam el.amugy találtam egy ládában. csak venni lehet vagy lehet fejleszteni is? ősi mágia kellhet hozzá?
vagy 1xrübb kesst perkálni érte...
tényleg, cuccok: bevett szokásom,hogy minden ládát,virágot,és elhajigált cuccot,nameg a hullákat átvizsgálva fegyvereket,üvegeket,stb. felszedek. némelyik cuccból qrva sok van nálam. érdemes ezeket őrizgetni,vagy inkább vmi orgazdánál váltsam aranyra őket? -
Balinov
titán
válasz
Renegade88
üzenetére
ma játsztam vele,csak kb egy egyórás játékot qrtam el ,mivel azt hazuttam Faring várbejáratánál az orknak,hogy a vízköpő bőrét én nyúztam le...
trollokra nincs vmi hatásos módszer úgy level 20 és 170-es erő környékén? ketten a vadásszal alig bírtuk legyakni őket -
Renegade88
tag
Na mi? nem jáácca már senki? Én valszeg pár hónapig hagyom, aztán fog csak igazán forrani a forum

-
ftc
nagyúr
1 darabig nincs game..nincsa alaplapom...
-
Djuree
félisten
Van már javítás a memória problémára?

Már nagyon játszanék vele, de szaggat egy kicsit, pedig nem kéne...
-
törölt tag
egyenlőre elég 100-ra tolni a kovácsolást-tolvajlást ja, remélem a kiegben vagy a megapatch-ben hegyeznek rájuk vmit mert így sok LP marad kihasználatlanul, vmint túl könnyen lehetsz kevert karakter.
A mágusnak (bár nem voltam mágus) sztem:
Manna-ősi tudás-varázslatok-hp, és a pénzszerzéses dolgok.
Nem kell városokat felszabadítani mindjárt az elején, ha eltudsz jutni pár városig ott mindjárt fel tudod nyomni könyvekből az ősi tudást, és már lépéselőnyben vagy.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
üzenetére
azért megnézném első pár várost mágusként kivinni
mikor találsz valakit akinél tanulhatnál már megy de az eleje kib nehéz...
sztem mágus erre gyur
mana
életerő
álóképesség
és a többi pénszerzéses vacakra...
nem tom nekem az a tervem hogy mind3 mesterséget kitanulom maxra
nem tudom mennyi a kovács,tolvajlás max...100 lenne a logikus -
törölt tag
Hát pedig állítólag mágusnak könnyebb

De komolyan, ezt olvastam minden mágustól: meg kell tanulni a manaregenerálást, ez alap. és vagy az idézésekre gyúrni (démon elég hálás), vagy lőni a tűzgolyókat mint gépfegyver.
Vmint amit magam is tapasztaltam, hogy ősi tudást nagyon egyszerű felnyomni, én pl. egyszer nem tettem rá pontot és 286-n áll az érték.
Míg egy harcosnak van az aréna (na bumm 1pont az erőre ellenfelenként), meg a malomkövek és a főzetek.
Szal azt a LP-t amit egy harcos elkölt a statjai emelésére, azt egy mágus lőheti képzetségre-varázslásra, és a HP-ra.
szerk: küldetésdolgokban sztem bőven igazad van, sokkal több és szövevényesebb is lehetne.
Sokkal-sokkal több, és sokkal de sokkal szövevényesebb.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
üzenetére
igen jó hogy RPG meg minden az ilyen de sokszor annyire 1x a feladat,hogy a kis dedós is megcsinállja.Jó a játék de sztem az 1,2-höz képest csalódás.azért ott voltak jobb küldik is igaz nem volt választási lehetőséged,hogy kinek dolgzol.A harc is jobb volt sztem nekem bejött a G1-ben az irányitás..
tehettek volna pl 1-2 dolgot bele...pl hazudás vagy árverés
tény és való mágusnak a legnehezebb lenni.. -
törölt tag
Onnan hogy az crpg az mindenképpen egyszerűsített dolog...nem írnak le mindent, de sokat segít ha hozzáképzeled.
Elég ha megfordítod a kérdésedet, hogy 'honnan tudja az ork hogy hazudsz?'
erre: mivégre higyje el neked az ork hogy megölted a rabszolgákat?
és amit a játék nem említ, mondjuk a rabszolgafejek a zsákodban
-
ftc
nagyúr
a hajó ácsnál találtam 2 db pörölyt juppej márcsak 6 kell .... és 1 fűrész...
összejön ez lassan
amugy annyit megtehettek volna,hogy pl van egy küldi üti magát a 2 természetessen
szabaditsd ki a rabszolgákat az erdőből...
illetve öld meg a rabszolgákat ork adja
na ha először elviszed oda ahova kell a rabszolgákat jutalom XP jár utánna ha leölöd őket orkoknál ugyanaz...tudnám miért nem lehet hazudni,hogy kinyirtad..honnét tudná ha azt se tudja hol vannak és ha kise mozdul a kunyhójából... -
törölt tag
egy Varán és egy Lopakodó ha jól tom.
Nálam a Varán az majdnem szemben volt ahogy az 'ácstól' a tó felé fordultam, annak túloldalán vadásztam le, a lopakodó meg máshol
...ha jól tudom ha beúszol a tóban lévő romokhoz, akkor a tavirózsák vannak szemben, attól balra voltak.
Bírtamazt a hajóácsot..az egy olyan küldetés volt (illetve amit még fel lehet töle venni) ami kicsit mászkálósabb volt mint az 'ezt öld' meg küldetések. -
törölt tag
-
Balinov
titán
ezt meg az sg.hu-s g3 topikban találtam.
''a kalapácsosok meg szerintem Pörölyt keresnek,mintha csak angolul lett volna különbség Hammer és Smith Hammer között...''elfordítva'' Pöröly és Kalapács lettek..de ez nem bizti,csak tippelek...pörölyt viszont láttam többször is
''
konzol villogására tipp: (még nem próbáltam)
''Follow my instructions to a tee, and your graphical corruption will pack its bags.
Go into your Gothic 3 data folder and create a new folder named ''_compiledImage'', open this new empty folder and create another folder inside it named ''_Intern'' now close all the windows, and start up your game.
Then it's buisiness as usual my friend, no need to do anything else.''
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Silden és Geldorn nekem is ezek hiányoznak, meg még szüttyögök Nemorával

Ha valaki lenne olyan kedves és elküldené nekem priviben Nemora végigjátszását (ami a g3.hu-n van) azt nagyon megköszönném mert nekem nem akarja behozni az oldalt
Előre is thx
mod: a kalapácsot meg a fűrészt tőlem sem fogadja el
a kovácskalapácson kívül megcsak pörölyt ismerek abból meg köszönöm szépen a 10-et... Viszont a fűrész fogalmam sincs mié nem teccik neki
Na mindegy -2000 XP-be nem halunk bele 
4 Troll![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
törölt tag
A fekete srác a kapunál talán Thorus (nem vagyok képben a régi részeket illetően).
Na ahoz képest balra és balra kell menni.
Egyszerűbb felmenni a várfalra ha a kapun belépsz akkor jobbra, és elmenni majd a főépületig, és ott megnézni a szemben lévő dombot, ott van egy ház és az alkimísta is...én simán leugrottam a várfalról, de el tudsz oda jutni akkor is ha kivűlről balra (ha szemben állsz akkor jobbra, ha háttal akkor balra
) megkerülöd a várat, átmész a patakon és felmászol a dombra.
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Lenne egykis gondom: Trelisben vok és küldetés hogy vigyem vissza Avogadró alkmistát. Ő ugye egy farmon van (legalábbis G3.hu-n ezt írják) de én ezt a farmot az Istennek se találom pedig már 3órája bojongok. G3-on azt írják hogy a Silden felé vezető út mellett, ugye arra két út visz az egyik Geldernen keresztül, a másik közvetlenül Sildenbe. Émmár mind a két utat végjártam keresztül-kasul de nem lelem azt a hülye farmot

Lécci vki magyarázza el hogy merre van. A kiindulási pont legyen a néger kapuőr (asszem Rohbur) Trelis bejáratánál
Előre is THX

-
Börni
tag
De van már magyarítás a játékhoz nekem meg is van csak nagyon bonyolult felrani
-
Detox!
senior tag
A villám az durva, de a többi semmit se ér (tűzlabda meg jéglövedék.. pff). Viszont én villámot aztat nem tudok venni eddig csak ládákban találtam. Hol lehet venni és kitől?

Trollok brutálisak, tehát lövöd amíg közelér (íjjal) aztá efucc aztá megin lövöd...
Én 36. szintű vok éshát mit mondjak, 30orkot életerőtöltés nélkül szétvágok
Mennyi lóvémnak kellene lenni ilyen szinten vagyis mennyi az ideális
nekem 130ezer van.
[Szerkesztve]
jahh meg hogy lehet felvenni ruhát??? (páncélt)
meg hogy lehet fölvenni gyűrűt?
tom láma vok de fogalmam sincs
előre is thx
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
ezzekkel a szarokkal énis szívtam 3napja
Fűrészt nem lehet venni még a kereskedőknél sem, arra az a jó módszer hogy napközben bemész a városokba vagy tanyákra és aki fűrészel azt leütod (nem ölöd meg csak megveed) és elveszed tőle ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kalapácsot meg lehet venni a kereskedőknél (kovácsoknál mindig van
). De sajnos nekik is csak limitált készleteik vannak
Tehát elteleportálsz minden városba ahol eddig voltál és minden kereskedőtől megveszel minden kalapácstttt, így sem lesz elég de egy idő után (ált 2nap...) újratöltődik a kalapácskészletük és akkor megint megveszed tőlük 
-
deniro2
senior tag
Trollokkal hogy álltok?
Okarától ék-re találtam 4 darabot egy barlangnál, jól agyonvertek... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Diablo IV
- BMW topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nekem sem akar még egy leesni

)
van felejtés varázslatom,nem kéne alkalmazni rajta,hogy elfelejtse,miről is csacsogtunk korábban?
vagy 1xrübb kesst perkálni érte...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)