- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigryss76
tag
Helló!
Köszönöm a gyors választ! Amit találtam, az sajnos DDR2-es memóriával rendelkezik.
Világ életemben ATI kártyáim voltak, de már teljesen összezavarodtam, melyik mit tud.
Esetleg tudnátok ajánlani valamit 10-15 ezres kategóriában, amivel érdemes próbálkozni?Köszi mégegyszer!

T
-
papaizsolt
tag
-
papaizsolt
tag
-
Jakesz
addikt
Hát még a Crysis is sokkal jobban megy 800x600-as felbontásban mediumon, szóval érthetetlen... Full minimumon, még ilyen procival is szaggatásmentesen kéne futnia. De azért a 7600-as, meg a 8500-as GeForce között van egy kis eltérés teljesítményben, sőt még 1 GB memóriája is van az enyémnek
-
Jakesz
addikt
Hát 640x480-ban tolom mindent minimumra levéve és még így is szaggat kicsit alapból, pláne, ha egy városban vagyok ahol sok ember van. Ez azért már durva. 2006-os játék és akkor ilyen videókártya még csak álom volt, a RAM pedig elég neki, hogy fullon menjen. De azt is tudom, hogy rohadt optimalizálatlan egy játék

-
Sish
tag
-
Kelta
tag
-
csacsu
tag
-
csacsu
tag
-
csacsu
tag
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
Tudom, amikor sokat játszottam vele / a megjelenése után / még nekem is csak egy X2 4000 proci, 7600GS karesz és 1 giga ramom volt, de azzal is tudtam játszani / úgy-ahogy
/. A teljesen sima futásra gondoltam, az még mindig nem megy nekem, bár igaz most nem is állítgattam rajta annyit. -
Sdi
addikt
Jelenleg / 1 hete / megint XP van fent, de előtte több hónapig a Vista x64 volt. Ment azon is, bár nem sokat játszottam vele. Amikor próbáltam akkor még csak 2 giga ramom volt, de azzal szaggatott is mint rendesen
. Szerintem ezt a játékot képtelenség belőni teljesen sima futásra
. -
Qru
MODERÁTOR
Igen, ha jól emlékszem 1280x1024-ben megy de alapon csak 2.4GHz-es a procim, mi eléggé proci limitessé teszi a dolgokat. Bár a Bioshock is ment akadás nélkül alapon (ráadásul azt még "csak" 8800GTS 512-vel toltam). Igazából szépen fut, csak néha ha mászkálok megakad kb 5 sec-re és tölt mintha páylát lépnék. De mivel egybefüggő a játéktér vizuálisan nem tudom mikor fög tölteni. Harc közben nem túl nyerő a dolog...
Mintha kevés lenne a 2GB ram neki?! A dologhoz hozzátartozik, hogy nagyon kopottas a win-em, induláskor rögtön hiabüzenettel indulok (boot.ini hibát ír ki), már jó pár Gef és Radeon is járt a gépben, szóval vga driver kavarodás is van rendesen... 7 végégn felrakok egy új SP3-as XP-t.mod: Csak az 1.6-os Community patch van fent. Az elég?
-
Tigryss
csendes tag
-
Tigryss
csendes tag
-
Wolfy_
tag
-
Calibos
addikt
Szinte ugyanaz mint a Gothic3 világ, de kisebb lett. Nordmar és Varant szinte teljesen eltűnt de azért van benne új és vagy átalakított város . Kerültek bele újabb barlangok.
Lényeges változás még hogy a történetre több hangsúlyt és a barátokkal mélyebb beszélgetések lesznek, tehát sokkal több mindent megtudhatunk hogy "mit miért" és "ki kivel" Nem lesz felszínes mint az előd.
-
Calibos
addikt
A német Gamestar magazin legfrissebb számában van egy 6 oldalas cikk, főleg 4 részről. A kiegészítőről kb. 1 oldalon át írnak. 70-75%-ban van kész.
Itt egy video [Forsaken_Gods]
ha jól értesz németül akkor egy rövid de korrekt összefoglaló. A kommentátor szerint grafikában nem vett észre lényeges különbségeket. -
Wolfy_
tag
-
kanmajom
tag
-
pilóta
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
-
<cafat>
senior tag
-
<cafat>
senior tag
-
tzsolesz
nagyúr
-
mert_csokis
senior tag
-
Wolfy_
tag
-
Calibos
addikt
-
Wolfy_
tag
-
Wolfy_
tag
-
Speeedfire
félisten
-
aya
addikt
-
aya
addikt
-
aya
addikt
-
aya
addikt
Akkor elment az összes felirat a játékbol, még a menüböl is!!!!
És Még annyit: ha 1.12, 1.3, 1.41, variációban véletlenül beindul akkor nincsen irányitás!!!!! mozogni lehet és ennyi, semmi kardcsapás beszélgetés stb...
Szerintem az lehet a megoldás hogy marad az 1.3 + magyar mert ugy vittem végig, a lovagok meg k@pjá...... be. -
aya
addikt
Nekem is jó volt a hivatalos 1.12, egy darabig.
Aztán volt pár párbeszédes bug amit gondoltam kijavit, hát nem elrontotta az egészet 1.12-> 1.3 com -> 1.41 com patch.
Magyar file + javitás rá, és kapásbol 2 hibakod! egy ini és egy admin hibakod
Ujratelepitve : 1.12 hivatalos + 1.41 community Angol vezió, semmi magyar = "out of memory" -
aya
addikt
-
aya
addikt
-
aya
addikt
-
aya
addikt
-
aya
addikt
-
pigatt
őstag
-
SLYM
veterán
-
Mozso26
senior tag
-
Mozso26
senior tag
-
ftc
nagyúr
-
pigatt
őstag
-
Calibos
addikt
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
-
pigatt
őstag
-
<cafat>
senior tag
-
<cafat>
senior tag
tehát a tapasztalataim:.....
kb fél óra telepítgetés, és persze h a játék újra telepítgetése
, 3xi krekkelés, és nem működnek a patchek
, csak eredeti verzióva 
(kiír mindenféle hibát, h tegyem be a dvd-t mikor már bennt van, + volt olyan is h nem tudott hozzáférni az engine.dll-hez, később a sharders.dll-hez sem....)
úh valszeg eljutok én is oda, h + fogom venni, de +várom míg legalább 5k alá esik, jelenleg 7k, de =re ez nekem még sok
..... -
<cafat>
senior tag
-
<cafat>
senior tag
-
<cafat>
senior tag
-
<cafat>
senior tag
-
<cafat>
senior tag
-
<cafat>
senior tag
-
polaar
tag
-
pigatt
őstag
-
Az-X
őstag
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
<cafat>
senior tag
szartam a mytanai küldikre
''find xardas'' ez motivált, ezért mentem röktön oda
(hallottam vkitől h északon van...., na akkor go!....) az sem érdekelt h az az orc (mojok) + akart állítani faringban....., elmentem én mellette is...., azt miután +volt xardas, vh +tetszett észak azt maradtam ott egészen level 30ig
de persze hamár ott jártam faringba kivittem ott is az arénát, meg volt vmi ali-s küldi h egy északi palinak ellopta a kövét, de azt is leszartam
és csak mentem....
amúgy nemrég másztam le északról, kb 2 napja, felszabadítani 2 várost, (cape dun, és montara, cape dunt helpel (wenzellel), montarát + 1edül
csak 1 kicsit rafkósnak kellett lenni
) + kicsit rebelkedni
ja + az ali-s küldit is tegnap vittem ki
(kicsit késve, nem számít...) ja + montarát is csak azért szabadítottam fel mert wenzel +kért h hozzam el neki a kardját ami ott volt a város mellett, azt gondoltam ha már ott vok akkor felszabadítom ezt is
.... (az normális h montarában 102re tisztelnek?) azt sztem lassan vissza északra nordmarkodni, tiszta jóó, főleg mióta rájöttem h mivel hogyan is kell harcolni..... 
de lehet lenézek a sivatagba kicsit varantkodni még nemtom....
ja + mikor +tanultam a 2 1kezest, a bakaresh mögötti oroszlánokon próbáltam ki először
kb level 15-ön
ja már megvan mi h is volt északra go up level 10en, azt itt a fórumon +tudtam h a sivatagba lehet 2 kardal kaszálni, akkor level 15-ön go bakaresh, aztán vissza északra, és level 30on le myrtana, és most vok level 35, ezt 1 kis gyilkolással, városfelszabadítással és küldikkel léptem
ja meg gothát kb level 5-ön szabadítottam fel
..... (csak sétálgattam, taliztam gornal, kiszabadítottam, az + mondta mi a szitu...., na akkor go to killing....
) errefelé lettem level 10, és innen go északra....
tök jóó... imádom a gothic-okat
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
-
ftc
nagyúr
-
<cafat>
senior tag
bírja, és tom h jobban is fut, azért írtam h 1280x1024-be tolom (csak figyelni kéne.....)
a látótávolságból soha!!! nekem nem hiányzik az h sétálgatok a pusztán az 1x csak hasraesik 1 kőben, v belerohan 1 fába, v vadállatba, mert csak a lába előtt jelenik meg.... v később kiderülne h az a mező valójában egy erdő, csak a hátammögött jelennek + a fák....
jó neked, és nem volt semmi jelentősebb bugod?? -
ftc
nagyúr
-
<cafat>
senior tag
nem raktam fel semilyen patchet, mert sokak szerint, ''elrontja''..... kijavít ezt-azt, de a végefelé végzetes bugok jöhetnek elő ami miatt előről is lehet kezdeni.... azt meg nem akarom......
''a virtuális memória rendben van?'' az alatt h rendben van nemtom pontosan mit értesz, de be van kapcsolva, normálisan működik úh nemtom mi lehet, [link]
jah és még vmi: nem kell patch ahoz h ne jöjjön elő ilyen hibaüzi, mert 1ik haveromnak sincs fennt semmi patch és neki nem jön elő semmi hibaüzi, pedig régebbi a gépe (vmi asrock lap, s754 amd sempron2800+, 1gb ram, ati radeon 9600xt) mint nekem, és neki normálisan fut, igaz minden medium, sm2.0 és 800x600, de nekem se sokkal jobb, annyi h az 1. 2 csík (vmi látótávok), és az utsó (vmi land of dethp v mittom én...) van fullon, aztán minden medium, és sm2.0, 1028x1024 75Hz(lcd) -
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
pigatt
őstag
-
Az-X
őstag
-
Az-X
őstag
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
pigatt
őstag
Most a harmadik végigjátszásnál kezdek rájönni, hogy a bugokat amik a játékmenetet gátolják hellyel közel ki lehet kerülni. De ez nagyon durva, hogy szinte semmi szabadság nincs így benne, mert ha megfelelő sorrendben csinálod a quest-eket és nem úgy ahogy jól esik, akkor kevesebb bug jön elő.
Még most is jöttek elő olyan küldik amikel még nem találkoztam.
Akár milyen kis jelentéktelenek is.
De lényegtelen a fejlesztő szerint fontosabb a folytatás, mint egy mega-patch, hogy végre normális legyen.
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
pigatt
őstag
-
ftc
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Janoska26
addikt
-
Renegade88
tag
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
-
frame>24
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és írd majd meg mire jutottál. Lehet, hogy csak nekem is komolyabban kéne rámennem a régi optimalizálásokra / pl. ini szerkesztés /.
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)