Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
GTX 560 van az asztalimban.
De a céges laptopom egy HP 840 G1, i5-4300U (1,9 GHz) proci van benne 8 giga rammal, VGA nincs is benne csak az integrált HD4400, és ezen is akadozás nélkül tudom visszajátszani a nagybitrátájú / nagyfelbontású fájlokat. Igaz H265-öt nem próbáltam rajta még, mert nincs olyan eszközöm ami abban rögzítene.
Viszont az itt is igaz hogy a Win 7 media playerben sokszor szar a lejátszás, viszont portalbe Win Media Player Classic-kal nagyon simán fut. Ennyire nem értek hozzá, de szerintem nálad sem kéne akadoznia
Amit (#914) kabalababa írt azt szerintem próbáld meg mindenképp.
(#915) PartyNewl vágóprogramtól függ. Premiere Pro-nál a legfontosabb a minél erősebb proci, a procihoz meg kell a sok RAM hogy tudjon miből dolgozni, minimum 16 GB. A videókártya kevésbé fontos Premiereben, a playback / preview funkciókon kívül nem igazán használja ki. Ha jól tudom Sony Vegasnál is hasonló a helyzet, de ebben nem vagyok biztos. A DaVinci Resolve viszont erősen használja a videókártyát is, úgyhogy ott arra is kellene figyelni.
-
atees
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Sajnos a proci meg a ram keves lesz. Nekem egy dell e6230on 16gb rammal i5el nem akad. Annyi h a premierbe a szerkesztés lassucska. De a nyers anyagot 2,7K 60fpsbe viszi. 4K mar bajos
Nekem a kovetkezo beruhazas egy ipari hasznalt dell laptop 150-200kozott kaphatoak izmos hardwarerrel.
-
zgospel
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Lehet hogy hülyeséget mondok, de szerintem ennek simán le kéne tudnia játszani.
- 1080p is akad?
- Milyen op rendszert használsz?
- Milyen lejátszóval próbáltad?
Nekem pl a VLC media player mindent jól játszik le, míg a BS player kodektől függően van hogy elcsúszik hangban vagy be is akadozik. Win 10-ben ha jól tudom már gyárilag megvan minden kodek meg minden anyámkínja ami H264 meg H265 lejátszáshoz kell, Win 7-hez külön kell beszerezni (kivéve ha olyan lejátszót használsz ami leszedi ami kell). Ha hülyeséget írtam volna akkor bocsi és javítsatok
Nekem is 8-9 éves konfigom van csak i5, és bár ez asztali gép és Win 7, de nálam VLC-t használva semmi nem akad.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

XD