Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyöször

senior tag

válasz Gyöször #6712 üzenetére

SzenyorTillának:
    Unokatesóm szájsebész lesz jelenleg fogorvos, karácsonykor valami hasonlót épített össze a góré az osztályon mint az a kép, unokatesómat meg berángatták aszisztálni. Tudod az ilyen reménytelen vesedonor esetekhez riasztják a medikákat, ezeken lehet gyakorolni. Robogóval indult haza egy úriember az ünnepi italozásból. Sisak volt rajta csak makk7es vidéki viselet. Lehet épp egy kavicsot arcolt le mint Sumi. Kb hajnal 2 körül találták meg arrajáró vadászok (??) a sztori ezen része nem ismert, bevitte a mentő ennyit tudnak biztosan.. 4 napig altatták a műtétek után, aztán megébredt de át kellett tolni a demensek közé, de úgy emlékszem a sztorira valahogy kikecmergett az ügyből a srác. Jövő karácsonyig megkérdezem neked részletesen feltétlen mert úgy látom nagyon aktívan érdekel az ilyesmi téma.. nekem is kifejezetten azért mesélte el osztályvezető főorvos nagynéném merthogy motorozok. ;) Csak én így kimozogtam a témát, az első kérdéssel: "motoroson azt érted, hogy sakál bebaszott robogós kocsmából hazafelé bukó nélkül konra villanykaró betongyám?"
    Válasz: őő bukó volt. Mire én: tudom, a motorozás veszélyes, értettem.

Új hozzászólás Aktív témák