Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Praktikusság szempontból kommentelek. A legtöbb gopro user medium sharpnessen megy, natural/vivid colorral, telefonján vagy tabletjén dolgozza fel az anyagot és "youtube profillal" exportál.
Az a fenti handbrakes sampleknél mindenképpen rosszabb minőséget ad nagyobb méreten. Ami példákat adtam abból a legrosszabb is magasabb minőség mint amit az átlaguser kiköhög magából a ipad quick presetekkel.A cropjaim meg 1000%-osak hogy látszódjon a differencia. Te megnézted a különbséget saját gépen? Nagy totálban ember legyen a talpán aki látja, akár 55" TV-n. (Mondjuk én pont látom, így nekem "drága" időben mérve a kódolás)
A 4K 80Mbps h264 alapvetően jó, én 4K60hoz 70Mbps-t párosítok h265-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sorozatok
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest