- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
antraxx25
csendes újonc
Lassan egy éve megvan az óra (Suunto 7), de a mai napig nem jöttem rá, hogy wear os alatt alkalmazásváltót hogy lehet előhozni. Vagy egyáltalán van benne? Netán csak a 3.0 kiváltsága lenne? Mintha Samsung Watch 4-nél láttam volna ilyet.
Néha úgy érzem, hogy ezzel az órával igencsak mellé nyúltam. -
antraxx25
csendes újonc
Elméletileg működik, legalábbis iPadre feltettem a Wear OS appot, azon keresztül nyitja meg a Gpay-t. El is jutok addig, hogy hozzáadom a Curve kártyámat, de végén,mikor a banknak vissza kell igazolnia a kártyát, ott 10 perc után sem történik semmi.
Revolutos kártyánál szintén. Habár ott jelzi a revo,hogy oké ellenőrizték, de a wear os appban továbbra is csak forognak a színes körök, de nem történik semmi..
Nem tudom, hogy ez most csak azért nem sikerült ,mert iPaden akartam, és egyébként iPhone-al meg működne, vagy ott is ugyan ez lenne. -
antraxx25
csendes újonc
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, mivan ha én iPhone-ra váltok, akkor mégis hogy lehet beállítani órán a Gpay-t, ha magát az appot csak USA-ban lehet letölteni? (beépítve meg mégis minek lenne?!)
Oké, VPN-el mégis le tudom tölteni, de akkor is csak az USA verziót lehet, amiben meg csak ottani telszámot lehet megadni, tehát használhatatlan.
Vagy mégis be van építve valami órás setup, esetleg böngészőn keresztül, hogy hozzá tudjam adni a kártyát, vagy ez kivitelezhetetlen?
Nyilván telefonon nem akarom én használni, hiszen ott az Apple pay, de hogy emiatt még új órát is vegyek -
antraxx25
csendes újonc
Végre! Olyan annyira hivatalos a dolog, hogy a telefonos verzió is egy teljesen új kinézetet kapott, amiben most már az órával történő vásárlások is megjelennek. (Legalábbis nálam eddig nem így volt.)
Már csak azt mondja meg valaki, hogy X időközönként miért felejti el a telefonom (Samsung Galaxy Note 10) az órát, és egy teljesen újat akar beállítatni?
Tegnap este mikor lefeküdtem még rendben volt, reggelre meg már resetelnem kellett az órát..
Arra már rájöttem, hogy az adaptív akkumulátorkezelést nem szabad bekapcsolni, mert az jó pár appot le tud nullázni.. De most ez be sem volt kapcsolva, és mégis. -
antraxx25
csendes újonc
válasz kortevilmos #655 üzenetére
Nálam se az NFC-nél nincs semmi ,se máshol. Egyedül az appok listájában van ott.
-
antraxx25
csendes újonc
Úgy tűnik nálam is megtörtént a csoda. Ma este, egyszer csak a telefonon frissítések között megjelent a Gpay, lefrissítettem, majd nézem az órát, és láss csodát, azt is frissíteni lehet az áruházban.
Rögtön utána nyomtam is egy rebootot, mert az mindig eltünteti, hát így is lett. Viszont a pay
enabler működik, és így már nálam is visszahozza.
De teljesen értetlenül állok előtte , mivel telefonon és órán is magyar google account van. -
antraxx25
csendes újonc
Ilyet nálam nem is találni az áruházba. Csak XDA-ról letöltöttet tudtam felrakni.
Viszont az annyit csinál,hogy mikor külön wear installerrel felteszem a Gpay-t akkor megnyitja az appot,de ha eltünik,akkor meg csak a szokásos történik: "This app isn't compatible with your device..." -
antraxx25
csendes újonc
válasz cofiland #639 üzenetére
1, Telefonra és az órára is le kell tölteni a play-ből a Wear installer appot.
2, Az órán beállítások->system->about->7x koppintani a build numberre (ez hozza elő ugye a developer options-t)
3, Developer option->ABD debugging és Dubug over WI-FI ezt kell bekapcsolni
4, Telefonnak és az órának is ugyan arra wifire kell csatlakoznia
5, Órán a wear installer megnyit -> megnéz hogy milyen IP címet ír ki
6, Telefonon is megnyit a wear installer -> IP address-hez be kell írni ami az órán van.
7, DONE alul
8, Downloads-nál ki kell választani a letöltött Gpay appot (csak a 2.135..-öset fogja így engedni)
9, Kiírja a telfon,hogy küldi az órára az appot
10, Óra feldobja hogy Allow debugging -> OK
11, Telefonon végül "Now installing APK on your watch -> Install
12, GPAY fent,örül (bár az öröm csak átmeneti lesz,mert valszeg mindenkinél eltünik bizonyos idő után.) -
antraxx25
csendes újonc
Sziasztok!
Suunto 7-re wear installerrel már simán engedi felrakni a 2.135..-ös verziót,és fizetni is tudtam vele,pedig se VPN-t nem használtam,se USA google accountom sincs.
A furcsasága annyi,hogy se az NFC-nél nem jelenik meg a Gpay,se a fentről lehúzható panelen nincs ott.
Illetve pár órán belül mindig eltünik az app,pedig se a bluetooth se a wifi nincs bekapcsolva.
Telefonon nálam is a 2.134.. van fent.
Ez talán már annak az előjele,hogy hamarosan Magyarország is ott lesz a hivatalos listán?!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest