Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mhydas99

senior tag

válasz Bog #103 üzenetére

Igen, en is ezt irtam, hogy Magyarorszagon is fokent a szolgaltatoi ertekesites porog es kulfoldon is.
    Sok oka van, hogy miert, specifikusan Magyarorszagon azert, mert eleg sok embernek nincs penze egyosszegben kifizetni a keszulek arat. Persze sok helyen van kamatmentes reszlet vagy kedvezo kamatozasu, de attol meg ez megy.
    Illetve akkor fel kell turni az internetet a joaru keszulekert, megnezni hogy megbizhato-e a bolt illetve a garancia stb. Aztan meg pluszban elofizetest vagy kartyas csomagot nezni, ott gereblyezni az ajanlatok kozt stb...
    Egyszerubb es gyorsabb, ha a szolgaltatotol veszik meg. De csak csekely wsetben jon ki jobban ugy az ara, mint fuggetlenpiaci aron a keszulek+ csomag, 2 evre.
    Ezt irtam.
    Ha valaki fog egy papirt meg egy tollat es kiszamolja, mennyire jon ki egy jobb telefon akar csak egy kozepes elpfizetessel 2 evre, akkor sokkot kap.
    Na ez az, amiben a kulfoldi szolgaltatok jobbak.
    Illetve kint rengeteg 3rd party (MVMO) szolgaltato illetve viszontelado ceg epult ki, toluk eri meg a legjobban vasarolni, mint ahogy lentebb is irtam.
    Plusz Magyarorszag kisebb piac, MVMO-k jobbara eltuntek, az a kemeny 3 szolgaltato pedig nagyon hasonlo arakat kinal, nem mondom hogy kartelleznek, de leszamitva 1-2 vasarlocsalogato akciot, nagyjabol egy arban vannak a csomagjaik, ami megkerdojelezi a valodi piaci versenyt.
    De Magyarorszagon (is) nagy ur a penz, es ha valaki mondjuk egy 300 ezres telefonra vagyik, akkor inkabb kihozza szolgaltatotol havi 35 ezerert csomaggal egyutt 2 evre, mert ugy van vele azt meg ki tudja fizetni. Csak ne gondoljon bele, hogy a vege 2 ev alatt 850 ezer lesz...

Új hozzászólás Aktív témák