Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nem vitat szerettem volna generalni. Nekem is szamtalan esetben vedte mar meg utestol a kijelzot.
A problemam az hogy az elmult 10 ev alatt batmilyen ivegfoliat rakok fel mindegyik elreped ..keresztul kasul magatol. Most azert kerdeztem ra mert direkt egy dragabbat vettem es egy het alatt hosszaba elrepedt a semmitol. Az AI szerint hotagulas. Nekten nem repedezik magatol??? -
qqzs
őstag
Bocs kicsit offtopic de egy nem gagyi kinai uvegfolia miert reped meg vegig hosszában 1 hét alatt úgy, hogy biztos nem volt elejtve raulve semmi különös esemeny nem történt vele.
-
qqzs
őstag
Koszi a segitseget a pixel 6 mokolasban, megfutottam ezeket az utolso utani köröket, de pont ebbol lett elegem... Ugy latszik nem a shizuku vagy a viowifi preferalas allitgatj a volte elerhetoseget az ims statuszban hanem ha van wifi network akkor ims statusz vowifit mutat ha nincs voltet.
Meg azt az ipv6-ot kiprobalom.
--------
De akkor meg egyszer had kérdezzem meg a biztonság kedvéért ha mégis 8-ra cserélném
1. Pixel 8- on vodafonnal van vowifi es volte gyárilag, shizuko stb nelkul?
2. 5G, bár ez annyira nem fontos
3. Van valami aktalanos nyugje a pixel 8 nak?
4. Lehet vele telefonalni?
-
qqzs
őstag
Hat ez hihetetlen....nincs bekapcsolva...meg jo hogy bekapcsoltattam es azt mondtak be van kapcsolva par honapja.
A vowifit egy kulso app varazsoltam ra. Nem az kavar be? Kell meg hozza ez a mokolas, ami bootloadet nyitas nelkul rakta fel a vowifit ha jol emlekszem shizuku vol az app
De ez a volte csak varosi telefonalast oldja meg a hegyit nem, igaz? -
qqzs
őstag
Volt hivatalos bejelentes, kivizsgalas torony vizsgálat minden is. Az a vegeredmeny hogy a telefon a hibás. Minden be van kapcsolva egyszeruen a vowifi nelkul nem tudok egy csaladi haz udvararol sem telefonalni.
------
Az bosszant hogy ezt igy eladni nincs szivem senkinek es csaladban sem szivatnek vele senkit. Alzanal mukodik a google store-os telefonbeszamitas! -
qqzs
őstag
Eljott az ideje a "kedvenc" pixel 6 cserejere. Vegig szivtam vele a elmult 2 evet , most par honaja lehetett vele vegre telefonalni vowifin ugy hoyg csak 3 naponta kellett ujrainditani. de most megint kiakasztot egy Heygi tura alkalmaval ahol mindenkinek volt mindenfele kapcsolata csak en neztem mint maci a moziban. Pixel 8-at neztem ki mivel itthon meg olcsobb is mint ahonan eddig vettem az UK storebol. A kerdesem az hogy azzal vannak hasonlo nyugok mint a Pixel 6al voltak a kezdetektol. Nincs 5G , Vodafonon nincs esim, Megyeszekhely szelen elek de vodafone szabadban nem mukodik csak a lakasban vowifivel, de azzal is heti reset mert csak sms-t kapok hivasokrol par nap utan. Parom Xiaomi 10T-je vigan mukodik mindenhol ahol a pixel 6 szivatott.
- Alzarol vennem, van rendes garancia kezeles?
- 8a-tol jobb kamerailag?
- A 8-ason van vowifi gyarilag mokolas nelkul? -
qqzs
őstag
Lehet hogy volt mar de megosztom itt is mert nekem sok problemamat megoldotta, ahol lakom botrányos a vétel es most mar pincebol is megy a telefonalas. Mukodik pixel 6-on a vowifi root nelkul par perc az egesz ket appot kell telepiteni. Vodafone sim. De Volte es VoNR- t is bekapcsolhato. [link]
-
qqzs
őstag
ez az uj kamera kiakaszt. eddig kepre tapizas es megjelent a fenyero meg feheregyensuly. mostfilter gomb majd valtani kella lehetosegek kozt. sokkal bonyolultabb, nehezebb elerni
-
qqzs
őstag
Lehet downgradelni egyszeruen a 14 stabilra frissitett telefont ami a frissites ota hasznalhatatlan? Hivas megszakadas elerhetetlenseg stb. 13 betan tokeletes volt kb egy hete frissitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csepy