- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hrabo86
tag
Illetve az üveg felrakása után kb sose sikerül elsőre feloldanom az ujjlenyomatommal a telefont. Üveg előtt többnyire sikerült elsőre, de max másodjára. Üveggel most sokszor csak harmadjára sikerül (vagy arra se és jelszót kér). Pedig már kitöröltem a többi elmentett ujjam, mert csak 4-et lehet eltárolni, (wtf??) és már ugyan az az ujjam van elmentve többször is, többféle helyzetben (szárazabb, nedvesebb bőrrel).
Ráadásul előző telefonokon nekem sose volt gondolom az ujjlenyomat feloldással, még az ősrégi redmi note 7-el is mindig elsőre sikerült. Asszony is mindig küzd az övén a feloldással, (bár neki az extra száraz bőre miatt valszeg, ami nekem nincs), de az a telefon is egyből felismeri az enyémet elsőre.
Ezek után ez egy kicsit csalódás, nem tudom van-e bárkinek valami trükkje, ötlete, hogy javuljon a sikeres ujjlenyomat elfogadás arány?
Persze teló feloldásra mondhatom, hogy használok inkább jelszó vagy minta alapút, de az ujjlenyomat azért sok appnál használatban van és jó lenne, ha működne (pl banki app).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Wuthering Waves
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest