Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• winbox

senior tag

válasz <Adamsky> #3170 üzenetére

Előre is bocsi, ha hosszú lesz.

-Kamera
    Beltéri fotók hulladék S23U és S24+-al is. Belenagyítva egyszerűen zajos az egész kép. Kültéren jókat lehet velük lőni, ott egy szinten vannak, tájképek is szuperek. Illetve 2 kisgyerekem van. Mindig mozgásban és ezzel nem tud mit csinálni a Samsung. Bemosódva az összes kép, ami mozgás volt és itt ne hatalmas megmozdulásra, futásra gondolj, már ha egy minimálisat megmozdult vége is volt a képnek. Egy vicc, főleg, hogy szoftveresen megoldható lenne, de le se sz*rja a Samsung, láttam S24U topikban képeket, ott is ez a helyzet, de már jó néhány széria óta. Nem tudja jól beállítani a záridőt és ilyen gyorsan a pillanatot megörökíteni lehetetlen vele én meg nem fogok a pro módba belépkedni és manuálisan tesztelgetni most mit állítsak be rá, hogy jó legyen. Point n shoot, android fronton még mindig Pixel a legjobb.

-Bár a OneUI-val az égvilágon semmi gondom sem volt, nagyon sok dolgot be lehet állítani benne, testreszabni, nekem minden alap volt, nem piszkáltam semmit. És talán emiatt a testreszabhatóság miatt annyi minden van benne gyárilag, hogy ezért voltak nálam is mikrolagok, meg volt egy-két komolyabb lagg is. Kiváncsi leszek mikor szedik szét a OneUI-t S és az összes többi szériára, mert ugyanaz van bennük és ha az S széria ilyen nem tudom milyen lehet alsóbb kategórián. Nekem pont a letisztult Pixel féle android kell.

-Google segéd. Itthon van egy csomó okoseszköz amit hanggal is vezérlek, az Ok google, hey google parancs randomra van elindult a segéd vagy nem. Pixelen tökéletes

-Max fényerő. Sokkal jobb a 8 Pro, nekem vissza se szokta venni. Papíron erősebb a 24+, de kb 10mp után vissza is veszi kb láthatatlan szintre. Pixel nem is szokott nálam melegedni, ez a tensor g3 tényleg nagyon jó lett már.

-NFC-s fizetés párszor megviccelt S24+, ezt már más fórumokon is láttam, úgy, hogy vehettem elő a kártyát. Persze ez se first world problem, de mikor áll mögötted a sor meg sietnél is nem kellemes.

-Mindkettő Samu jobb volt akksiban, de a 8 Pro is simán bírja nekem a napot, este meg megy lassú töltésre, így teljesen mindegy számomra, a 7-es széria után az akksiidő és a modem is sokkal jobb lett. Hiába exynos az alap, soha nem volt itt 8 Pro-n hívás gondom. Játszani nem játszok, ez mindegy nekem. Nap végén samuk 40 körül, Pixel 20-25%. Samuk is ugyanúgy mentek estére mert a kövi napnak ennyivel már amúgysem vágtam volna neki...

-Exynos 2400 tényleg nagyon oda lett most téve, igaz, hogy gyengébb megint a snapinál, de már nincs annyival lemaradva. 23-as szériához képest erősebb, a gpu is brutál lett, de ugye megint többet eszik, ezért kellett az akksit növelni meg jobb kijelzőt beletenni, hogy tudja hozni a tavalyi üzemidő szintet.

Egyébként ha már a képek jók lettek volna, szerintem maradt volna az S24+, mert amúgy nagyon jó kis telefon.

Ami hiányzik:
    -Ugyanakkora kijelző mellett sokkal nagyon a 8 Pro, de ez van, majd visszaszokok.
    -Rutinok. Ez nyugodtan lehetne integrálni a gyári androidba is, rengeteg dolgot lehet vele automatizálni, nagyon jó dolog.
    -Nappaliban Samsung TV van így nem tudom tükrözni, a hálóban a tv-re van kötve egy Chromecast with Google TV, oda tudja csak a Pixel, de ez sem vészes.
    -Ha nagyon kellett a gyorstöltés a Samu 45W-ja valamivel gyorsabb volt, a 45W-os PD töltőt meg is tartottam, de a 8 Pro 30-a is vállalható, 50% felett meg már nem is nyomja meg annyira egyik sem, tényleg ritkán kell gyorsan, este lassú szinte mindig.
    S24+: 0-50% 20p | 0-100% 1ó 4p
    8 Pro: 0-50% 30p | 0-100% 1ó 24p

Hirtelen ennyi jutott eszembe, biztos van még csomó minden.

Én is néztem nagyon a 9 Pro-t, még mielőtt megvettem volna a 8 Prot, mert az a méret egy álom lenne a kamerákkal, nagyon bejön az idei design, az XL-t is bevállalnám, de ennyi volt most a keret, így meg már később sem fogok már a 9-es szériára lépni, nem érné meg innen, nagyon kíváncsi leszek a 10-es szériára, ha tényleg TSMC lesz.

• Dare2Live

félisten

Pedig ez nem érdekli még a power gamer, power app usert se. Ami kb 200ból egy user. Vagy kevesebb
    A fenti vonalon... az exynos/samsung SOC miatt hasal el a pixel az a botleneck amiatt nem szabad annak venni aki power gamer.
    De ez 10éve mindig igaz.

• L4D1K

őstag

Abban teljesen igazad van es teny: bele kellet volna fernie az UFS 4.0-nak ebbe az arba, de szerintem everyday Janos az eletben nem fogja erezni a kulonbseget es ketlem, hogy SSD-rol masol / ir a telefonra. :)

• szabeska

addikt

Nálam is ez a váltás történt, kamera + kíváncsiság miatt. Átlag userként nekem nincs gondom a sebességgel, tárhellyel stb.

winbox: +1

Új hozzászólás Aktív témák