Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Ez a topic élőbb, mint a Google Photos-é, valamint, mivel nem Drive idegen kérdés, így hát itt kérdezem meg.
Néhány nappal ezelőttig OneDrive tárhelyet használtam fotók mentésére. Ez az "örökség", még a WP-s időszakomból maradt meg nálam.
. Készítettem egy fotót a telefonnal, szinkronizált a felhőbe, leszinkronizálta a számítógépemre. Vagy éppenséggel a felhőbe, vagy a gép adott mappájába betett fájl felkerült a másikra is.
Nos, ezt szeretném kivitelezni Google Fotókkal.
Mivel a Drive tárhelyet használom már régebb óta dokumentumok szinkronizálására, mint az MS megoldását fotókra, így tudom, hogy ott ez megoldható.
De a Google-nél a fotók efféle szinkronizálására még nem találtam megoldást, beállítási lehetőséget a nem oly' rég óta "Backup and Sync" néven futó program opcióiban.Ki tudnátok okosítani, hogyan lehet ezt kivitelezni?
Köszönettel,
zsoltip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 32GB DDR4 3200
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Készítettem egy fotót a telefonnal, szinkronizált a felhőbe, leszinkronizálta a számítógépemre. Vagy éppenséggel a felhőbe, vagy a gép adott mappájába betett fájl felkerült a másikra is.