Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Átlagos felhasználáshoz szerintem teljesen felesleges a Plex!
Nekem asztali gépen Serviio szerver fut ezer éve, tökéletes.
Nem kell fiók se, egyszer be kell állítani és működik!
Mondjuk fizetős, de ezen lehet segíteni, dobj privátot, ha érdekel.Biga123:
Az Androidos Google TV-k is tökéletesen kezelik a dlna-t, kérlek olvass utána mielőtt butaságot írsz! -
tylerddd
veterán
Böngészőben ott a cast gomb, azzal mennie kellene az RTL Most-hoz hasonló hivatalos oldalakkal, de pl. a sorozatbaráton és hasonló oldalakon megosztott linkes online megosztókkal gond szokott lenni. De ehhez böngésző kell, nem tudom a Win11-ben milyen beépített megoldás van, de szerintem arra nincs szükség.
Gépre letöltött filmekhez elég lehet az adott mappa hálózati megosztása, upnp, dlna esetleg a fentebb említett Serviio.
-
AtHoS
nagyúr
Nálam Dell 7537-es laposnál i5-4200U procit fullra hajtott chrome böngésző castolós megoldása (CCwGTV eszközre) és szaggatott a tartalom küldése 5GHz wifi hálózaton.
A tiedben lévő i7-7600U is ugyanúgy 2 magos, bár magasabb órajelű, nem tudom az hogyan viselkedik a castolás idején, de a wines castolás is megfelelő kellene legyen
A laposodnak mini Display Port kimenete van, így azt át kellene alakítani HDMI-re pl. [MINI DP - HDMI ÁTALAKÍTÓK]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest