Hirdetés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toth_Jani
üzenetére
ugy csinalnam, de azt dobja ki, hogy "rendszervisszaallitas nem sikerult", es ugyanugy visszajuttat a winbe.
mas: ha a vezerlopultban megnezem az oprendszert (termekkulcs miatt kellene) hol talalom a jelenleg hasznalt oprendszer kulcsot? ha esetleg teljesenfriss, usb-s telepitesre lesz szuksegem...
-
kicsit bonyolultabb lesz.. nem engedi visszaállítani az alapállapotot..
érdekes, hogy pont az eset, malwarebytes és más "biztonságis" oldalakhoz van letiltva a hozzáférés, illetve, a google fiókhoz, google mailhez nem enged hozzáférni. Hmm.
-
Ehh.. valami orosz rosszindulatú program átállította a chrome kezdőoldalát& keresőmotorját .ru URL-ű.re, próbáltam visszaállítani a gyári beállításokat, eredménytelen.
Töröltem a chrome-ot, próbálnám újratelepíteni, de ezt kapom:

Most épp' firefoxról vagyok, minden program eléri az internetet, de a chrome, google telepítést NEM engedi, pedig már a kivételekhez hozzáadtam tűzfal eállításokban. Estleg mit nézhetnék meg még? Köszönet előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest