Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drone86
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az egész chromeot bezártam, nem maradt nyitva egy ablak sem.
De hidd el, eddig utána újra lehetett nyitni az előző munkamenetet.. -
Drone86
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem összeomlásra gondoltam, sima bezárás után (pl véletelenül bezártam az egész ablakot) nem tudom folytatni ott, ahol abbahagytam. Viszont nem szeretném úgy beállítani, hogy mindig visszahozza, mert erre azért nincs szükségem.
Viszont kipróbáltam, alt+f-fel zártam be a chrome-ot, sőt csak egy fül volt ekkor megnyitva. Ezután mikor újra elindult (egy üres ablakkal, de ez nem gond, így van beállítva) és legfelső szürke sávba kattintottam, ahol a fülek vannak, élt egy olyan lehetőség, hogy "bezárt ablak megnyitása", és akkor egy új ablak nyílt és az összes az előző bezáráskor élő fül újra egy ablakban elindult. Nah itt most csak "bezárt lap megnyitása" van, az is szürkével . értelemszerűen nem is működik.. Nah ez az amit hiányolok. -
Drone86
tag
válasz
spiritex
üzenetére
Nem kell, hogy alapból azzal induljon, eddig is üres lappal indult, csak ha bezártam az ablakot (pl véletlenül) akkor legközelebb, ha újat nyitok, nem emlékszik mit zárt be.. Ha egy ablakon belül, lapokat zárok be, azokat újra tudom nyinti.. egészen addig míg az ablakot nem zárom be.. Onnantól elfelejet mindent.. :S És ez a 30-ra frissítés óta van, azóta volt egy win8 reinstall is, de nem változott semmi..
Eddig ez az első update, ami számomra hátrányokkal jár, pl a 30 óta jóval tovább tart mire elindul a program, alul egy szürke sávban azt írja "biztonságos kapcsolat létesítése" és iszonyat mód kerreg a hdd.. ez kb 3-4sec, onnantól használható a dolog.. -
Drone86
tag
Sziasztok..
A 30as verzió óta ha bezárom a böngészőt, és utána nyitok egy újat, már nem él az előzőleg bezárt ablak megnyitása lehetőség. Ez csak nálam van így, vagy ezt kivették belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest