Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Az AV szoftvert kizártnak tekintettem mert csökkentett módban is fennáll a hiba. De egyébként nincsen semmilyen AV szoftver, azt hittem ez teljesen egyértelmű volt így. De valóban nincsen semmi. A defenderen kívül, amit letiltottam.
Profil alatt úgy érted hogy bejelentkezem és mindent visszarak ami beállítás volt? Mert nem is jelentkeztem be direkt emiatt, de úgy sem.
Nincsen semmilyen olyan szoftver telepítve a gépen ami ebbe beleszólhatna tudomáson szerint. Office csomag van, qbittorrent, vlc, semmi egyéb.
Bármi ötletet szívesen fogyasztok és ellenőrzöm ha lenne valami még amit nem próbáltam.
-
Doner
aktív tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Az OS reinstallt azért akarom elkerülni mert eredeti feltelepített office csomag van rajta és azt nem akarom veszni hagyni, meg mert be van rajta állítva minden, drive stb.. Meg mert nem az enyém a gép és nem én használom. Ha újrahúznám akkor borul minden aztán semmit nem fog találni rajta. Egyébként az hogy elavult lesz a chrome ez miben nyilvánul meg? Nem tölt be weboldalakat? Vagy bemásznak a vírusok? (Bocs ha hülye kérdés)
-
Doner
aktív tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Csökkentett módban indítottam a gépet. Így nincs már alapból semmilyen defender... és így sem tudok letölteni az ég világon semmit 😁😁 Nem csak torrent fájlra írja ezt hanem mindenre akármire. Volt már újratelepítve a chrome is. Azért windows-t nem akarok újrahúzni emiatt..... Tényleg létezhet ilyen??
-
Doner
aktív tag
Ja mostmár addig mentem hogy revo uninstallerrel letöröltem és újratelepítettem a chromot... De most is letilt mindent
Ha a defenderben kikapcsolom a vírusvédelmet és a felhő alapú védelmet is. Akkor sem engedi.
-
Doner
aktív tag
Köszi! Nézegetem de nem tudom mit keressek benne. Illetve azt sen hogy ha a defender nyúl bele akkor másik böngésző esetén miért nem teszi?
Szerk: Megnéztem a Defendert. Ezt találtam benne. De ha ezeket kikapcsolom akkor sem tudok letölteni semmit
Komolyan utalok valakinek aki rávezet mi a fészkes fene van.. -
Doner
aktív tag
Sziasztok! Erre mi a megoldás? Nem tudok letölteni egy nyamvadt torrent fájlt mert letiltja a chrome a letöltést.
Itt mit lehet tenni?
Már néztem a bővítményeket semmi, a chrome policy házirendbeállízásokat ott sincs semmi. Ja ha vendég fiókot nyitok meg a chrome ban és ott próbálom akkor sem engedi.... Valaki segítsen please.. Ilyent még életemben nem láttam. -
Doner
aktív tag
válasz
woodworm
üzenetére
Sziasztok!
Egy újabb kérdés merült fel bennem.
Azt meg lehet valahogy oldani hogy a cooki kat automatikusan elutasítsa a böngésző? Ill ha muszáj akkor csak a nélkülözhetetlen cookikat engedélyezze.
De ne nekem kelljen egyenként átnéznem. Ráadásul nem is egyformák. Soknál felkínálja hogy csak a nélkülözhetetlen cooki kat fogadja el. Ez a Jobbik eset, a rosszabbik meg amikor vagy elfogadsz mindent vagy gorgess végig egy listán amin még véletlenül sem egymás mellett vannak a nem létfontosságu beállítások hanem a nélkülözhetetlenek között vannak és egyenként kell beállítani. -
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megcsinálni a chrome böngészőben hogy elmentem az összes megnyitott oldalt és a következő induláskor ugyan onnan folytathassam a böngészést ahol abbahagytam?
Pl: Nyitva van 8 db fül. Bezárom teljese a böngészőt de amikor újra megnyitom szeretném hogy onnan folytatódjon ahol abbahagytam.
-
Doner
aktív tag
Sziasztok, hogyan tudom működésre bírni a hangalapú keresést?
Egyszerűen nem értem.. google translateben működik. Máshol nem . Kiírja hogy nincsen bekapcsolva. Amit utána ír hol, kell olyan menü nincs, Addig jó hogy beállításopk- keresés, utána semmi. fél napja próbálom működésre bírni és egyszerűen nem..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
beszarok komolyan....
Komolyan utalok valakinek aki rávezet mi a fészkes fene van..
Ezt már az elsők között zártam ki.
Ha a mozilla-t használom ott minden oké.. De akkor milyen beállítást nem találok a chrome-ban?
Már néztem a bővítményeket semmi, a chrome policy házirendbeállízásokat ott sincs semmi. Ja ha vendég fiókot nyitok meg a chrome ban és ott próbálom akkor sem engedi.... Valaki segítsen please.. Ilyent még életemben nem láttam.