-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Meg kell nézni, hogy eddig mennyit írt az SSD, elosztani a napok számával és máris látod, hogy mire számíthatsz. Vagy SSD Life.
-
stifi
senior tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
persze dícséretes ha valaki megpróbálja kihozni a maximumot, és karbantartja azt, amit megvásárol és használ, ráadásul nem is olyan nagy meló, ha lesz az asztali gépemben SSD, szerintem én is meg fogom tenni, de azért annyira nem izgulok most a notebookomon, 3 év garos, saját vezérlős Samsung van benne ami elég okosan kezeli a területet, szépen kihasználja a teljes kapacitást a TRIM meg a w7, van hozzá segédszoftver is stb..
valahol olvastam egy levezetést is, hogy elméletben 5-10 évet is elmegy átlagos felhasználás mellett egy 10000 (tízezer) órára hitelesített üzemidejű SSD, a samsung 830 meg asszem 100000 (százezer) órás

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest