Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
Sajna kivették az instant oldalbetöltést. Kár pedig úgy megszoktam.
Viszont az about:flags-ben alapból automatikusra van állítva az "Előmegjelenítés a cím- és keresősávból". Na most ha az engedélyezve van, akkor a címsorba írt gyakran látogatott url-ek szempillantás alatt bejönnek.
Viszont elmondaná nekem valaki, hogy ez a profilozás ebben a formában mire jó? Mert az addig oké, hogy lehet több profilt létrehozni, különböző beállításokkal/könyvjelzőkkel stb, de hogy tudom azt védeni? Mert ott felül ha átkattintok egy másik profilra, rögtön átugrik. Én úgy gondoltam, hogy kéri a profil G acc-jának a jelszavát, vagy valami.Közben megtaláltam a választ a kérdésemre:
"One thing to keep in mind is that this feature isn’t intended to secure your data against other people using your computer, since all it takes is a couple of clicks to switch between users. We want to provide this functionality as a quick and simple user interface convenience for people who are already sharing Chrome on the same computer today. To truly protect your data from being seen by others, please use the built-in user accounts in your operating system of choice."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alkoholista nevelde
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs