Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
sziasztok,
nem tudom volt-e már kérdés, kíváncsi vagyok a véleményetekre. eddig firefoxot használtam, de valami bug miatt nem működött a scrollozás a notebookomon, sok időt beleöltem de nem tudtam megjavítani, így átálltam chromera - tetszik is, viszont hiányolom azt, ami a mozillában megvolt - történetesen, hogy a címsorból betöltött URL-ek legördülően választhatóak voltak, és népszerűségi sorrendben tudtam közöttük válogatni.
a chromeban még legördülő URL History sincs, erre találtam egy addont de az meg az ÖSSZES URL-t ami a címsorba kerül szépen számolja és úgy állítja népszerűségi sorrendbe, pedig nekem csak annyi kéne, hogy facebook.com, index.hu stb.. (helyette most 20 index.hu link van benne, minden más kiszorul) tehát ami oldalakat meghívok, azokat szeretném látni egy helyen, ahogy eddig, mert ezt nagyon megszoktam és oda sem figyeltem arra hol böngészek a neten, de a sokszor látogatott oldalakat magától szem előtt tartotta, ami tök hasznos, de az hogy utána az oldalakon belül hol csavargok, már indifferens, csak a fő domain érdekelne amit meghívok a címsorból!
létezik ilyen kiegészítés? új lap megnyitásakor például felajánl 8 leggyakrabban látogatott oldalt, na erre lenne pont szükségem de mondjuk 20 oldallal, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Béta iOS-t használók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest