Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem kicsit összetett, mert érinti a FF-ot is és így enyhén offos leszek, de elnézést érte.
Rövid előzmény: Napokban, - biztosítóváltás kapcsán - nem akart úgy működni a FF ahogyan kellett volna. Az online kitöltés közben okéznom kellett volna egy Lemondási nyilatkozatot. Ezt, mint mint felugró ablak sehogyan sem nem töltötte be a FF. Hiába kattintottam a 'Tovább-Lemondás' fülre, nem történt semmi. Ennek hiányában nem tudtam tovább lépni az e-gfb kitöltésében sem. Megtaláltam aztán hamar a hibát FF-ben, ami az volt, hogy az Eszközök/ Beállítások/Tartalom > Felugró ablakok tiltása pipadobozból ki kellett vennem a pipát. Ettől kezdve már sikerült kitöltenem az űrlapot és volt felugró ablakom is.
Kérdésem ennyi bevezető után az, hogy a Chrome-ban hol tudom ugyan ezt megtenni, hogy engedélyezem a Felugró ablakokat, mert ott sem tudtam tovább lépni a kitöltéssel. Ha egyáltalán van benne ilyen lehetőség. (Mert én nem találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest