- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát én komolyan egyáltalán nem értem a Google Chrome könyvjelző-szinkronizációját, hogy ez mégis hogy a tökömbe' működik.
Oprendszer-újratelepítés előtt vagyok, és a Windows ill. Linux alatt elmentett könyvjelzőimet szeretném egy az egyben ugyanolyan állapotba hozni szinkronizációval, majd biztonság kedvéért exportálni is.Windows 7, Chrome 12.0.742.100 alatt hozzáadtam jópár könyvjelzőt, azokkal a lapokkal, amiket még nem tudtam megnézni.
Ubuntu 9.10, Chrome 11.0.696.34 beta alatt bár jópár szinkronizáció-leállítást, majd újrabeállítást követően (MIÉRT NINCS "SZINKRONIZÁCIÓ MOST" gomb???), de megjelentek az újonnan hozzáadott könyvjelzők. Na, ha már homár, itt Ubuntu alatt is hozzáadtam most direkt másik könyvtárba újabb megnézetlen lapokat, nagyjából 10 új könyvjelzőt. Szinkronizáció leállítása, újrabeállítás eredményeként elvileg szinkronizálódnia kellett a szerverrel az újaknak is.
Visszamentem Windows 7-re, ismét szinkronizáció leállítása, újrabeállítás (EZT A SZART, hogy erre van szükség a gomb helyett), DE az Ubuntu alatt elmentett könyvjelzőket NEM látom. Mi a tököm?
Most virtuális gépen Windows 7 alatt kipróbáltam, openSUSE-ra telepítettem vadiúj Chrome 12.0.742.112 stable-t, szinkronizálom, szintén NEM látszanak az Ubuntu alatt elmentett könyvjelzők (Windows-osak elvileg igen). Na, de ha már itt vagyok, itt (openSUSE alatt) is létrehozok próbából egy új könyvtárat, új könyvjelzővel. Újból a szokásos szinkronizáció-leállítás, újbóli működésbe hozás, így elvileg szinkronizálódnia kellett a szerverrel.
OK, most kilépek a virtuális gépből, vissza a Windows 7-re, ismét szinkronizáció leállítása, újból beállítás, ugye ismét szinkronizálódás a szerverrel.
Persze, hogy qrvára nem látom továbbra sem se az Ubuntu, se az openSUSE alatt létrehozott könyvjelzőket.Ez meg mi???
Valaki meg tudja magyarázni? Már kezd a tököm tele lenni ezzel, főleg mióta szét vannak gányolva a könyvjelzőim, és csomóból 4 is van, de komolyan, már eszembe jutott az is, hogy ehhez a hibához köze nincs az Xmarks-nak...Ja, apropó, fontos infó, az Xmarks-ot persze mindegyik böngészőben már rég letiltottam! Tehát az NEM kavarhat be.
Bármi ötlet?
Más próbálta már Linux-Windows vagy gép-gép közt szinkronizálni, és csekkolta is az eredményeket? Hasonló para bárkinél fordult már elő több gép esetén?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest