Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
napocska2
üzenetére
De miért törölted a Chrome-ban tárolt jelszavakat, ha még nem szinkronizáltad LastPass-szal?
Amúgy elvileg a bővítmény átveszi a Chrome alap jelszó-megjegyzős figuráját, és onnantól, hogy engedélyezed, csak a LastPass-os fiókodnál fog tárolódni a jelszó, amit ugye más géppel is tudsz szinkronizáltatni.
Nem értem, hogy kavarhatta nálad össze-vissza a jelszavakat és felhasználóneveket, nálam problémamentesen működik.
Olyan helyeken is automatikusan kiegészíti a megfelelő form-mezőket, ahol az autocomplete attribútum off-ra van állítva, ezáltal nem ajánlja fel a kód megjegyzését, és nem is egészíti ki az alapbeállításokkal (pl. a Neptun-rendszernél egyetemeknél, főiskoláknál!), viszont manuálisan be tudtam írni a LastPass-fiókomnál az oldal címét, adatait, és így már itt is felkínálja.
Szerintem nagyon hasznos kis bővítmény, érdemes használni. Elvileg biztonságosabb is az, hogy a LastPass-fiókodnál tárolod a jelszavakat, megfelelően hash-elve, stb., mint a böngésződ adatainál mindenféle biztonságos tárolás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest