Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz napocska2 #3571 üzenetére

De miért törölted a Chrome-ban tárolt jelszavakat, ha még nem szinkronizáltad LastPass-szal?
    Amúgy elvileg a bővítmény átveszi a Chrome alap jelszó-megjegyzős figuráját, és onnantól, hogy engedélyezed, csak a LastPass-os fiókodnál fog tárolódni a jelszó, amit ugye más géppel is tudsz szinkronizáltatni.
    Nem értem, hogy kavarhatta nálad össze-vissza a jelszavakat és felhasználóneveket, nálam problémamentesen működik. :F
    Olyan helyeken is automatikusan kiegészíti a megfelelő form-mezőket, ahol az autocomplete attribútum off-ra van állítva, ezáltal nem ajánlja fel a kód megjegyzését, és nem is egészíti ki az alapbeállításokkal (pl. a Neptun-rendszernél egyetemeknél, főiskoláknál!), viszont manuálisan be tudtam írni a LastPass-fiókomnál az oldal címét, adatait, és így már itt is felkínálja.
    Szerintem nagyon hasznos kis bővítmény, érdemes használni. Elvileg biztonságosabb is az, hogy a LastPass-fiókodnál tárolod a jelszavakat, megfelelően hash-elve, stb., mint a böngésződ adatainál mindenféle biztonságos tárolás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák