Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
Google Chrome: Verzió: 131.0.6778.86
Olyan észrevételem/próblémám van, hogy emailben kapok levelet egy adott oldalról, a levelet megnyitom, a benne található linkre rá megyek, és az adott oldal betölt, bejeletkezve, és a linken található tartalom olvasható/nézhető.
Ha az adott oldalra megyek közvetlen, a böngészőben, akkor nem vagyok bejelentkezve kéri a nick/pw -t. Be írom, ok minden. A gondom az, hogy cseréltem jelszót. (kedv, türelem, idő mellett áttnéztem mit használok, mint nem, régi jelszavakat felfrissítettem) Most ha emailba kapok levelet, és ott a linkre megyek rá, akkor az oldal hibára fut, az az ki írja rossz nick/pw, próbáljam újra. Közben ha felnézek a jobb sarokba, látom az oldalon, hogy de, pedig be vagyok jelentkezve, ott írja nevem, stb... :/ Ennek ellenére az emailba kapott linkről megnyitva nem vagyok belépve hibát kapok.
Böngészőben az előzményeket töröltem. Az adott oldal nick+pw mentést töröltem. Gépet újra indítottam, böngészőt újra indítottam, és sajnos most is hibára fut, ha emailból nyitom meg, közvetlen linkről az oldalt. :/
Ezt hogy kell orvosolni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest