- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A teljesség igénye
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Mai nap kezdte az első igazi f*szságát a chrome, én már kezdem a hajamat tépni...
Minden honlapra behozza az "A manóba!" oldalt (Valami nem sikerült blabla sima 404-es oldal helyett van). Beírom a google keresőbe, hogy "chrome" és beugrik a manóba, le sem nyomtam az entert. PH! fórumba nem tudok belépni, most is IE alól írok.
Megpróbáltam a bővítményeket kikapcsolni semmi, cache ürítés semmi, profil könyvtárat átneveztem új profillal ugyanez.
Mi az istent csináljak ezzel srácok, kb. most órák óta feltart a munkámban ez a szemétláda. Vírusirtót kikapcsoltam hátha az, de nem. Volt ma egy Windows update-em korábban, lehet az a gond, de mi köze lenne pont a Chrome-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest