Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Mai nap kezdte az első igazi f*szságát a chrome, én már kezdem a hajamat tépni...
Minden honlapra behozza az "A manóba!" oldalt (Valami nem sikerült blabla sima 404-es oldal helyett van). Beírom a google keresőbe, hogy "chrome" és beugrik a manóba, le sem nyomtam az entert. PH! fórumba nem tudok belépni, most is IE alól írok.
Megpróbáltam a bővítményeket kikapcsolni semmi, cache ürítés semmi, profil könyvtárat átneveztem új profillal ugyanez.
Mi az istent csináljak ezzel srácok, kb. most órák óta feltart a munkámban ez a szemétláda. Vírusirtót kikapcsoltam hátha az, de nem. Volt ma egy Windows update-em korábban, lehet az a gond, de mi köze lenne pont a Chrome-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest