Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Kisérletezgetek Ubuntu alatt a Chromiummal, és eddig egészen tetszik, talán egyszer leváltja majd az Operát, viszont egy apróságot nem sikerült megoldani. Letöltöttem a Speed Dial kiegészítést, és tetszik is, csak zavar, hogy nem lehet billentyűkkel navigálni az oldalakra [pl. Operában Ctrl+szám], ezzel elvész az egész "speed jellege". Van esetleg erre valami megoldás? Beállításoknál nem találtam semmit, ill még értelmes alternatívát se sikerült lelni, de lehet én vagyok hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest