- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
Helló!
Egy hihetetlen idegesítő dologtól kellene szabaduljak, megváltozott a Google keresőoldala.
Nem tudom, pár napja történt, semmi egyéb eseményhez nem köthető. Mivel úgy nézett ki, mint egy vírusos 5z@r, megnéztem, nincs-e valami "felesleges" (véletlen spam) telepítve a Windows-on, futtattam egy Adware Cleaner Tool-t (egyszer már sikeresen segített), átnéztem a Kiegészítőket, Bővítményeket is, és minden tiszta volt. Ekkor a CCleanerrel legyalultam, még mindig nem lett jó. Visszaállítottam a Chrome-ot alapbeállításokra, szintén nem hozott eredményt. Töröltem, majd újratelepítettem és csak ez fogadott.
Firefox-ra váltottam, de 20 perc után hiányzott a Chrome, szóval meg kell oldanom ezt a bibit. Ahogy majd látjátok, az oldal tök "kamun" néz ki, a gombok nem nagyon működnek rajta, "search tools" nem reagál, RÁADÁSUL a magyar Google oldal angolul jelenik meg... Google Maps egyszerűen nem hoz be találatot városokra, Firefox-ban minden flottul megy. Én már ehhez egyedül kevés vagyok.képek:[link], [link] a két kép között ide ott kattintva( web-image fül) igy jelenik meg a google
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Death Stranding (PC)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest