- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Srácok, csak nekem van olyan érzésem, hogy a Chrome hónapról hónapra egyre lassabb és egyre gyakrabban fagy?
Már nincs olyan nap, hogy ne fagyna le legalább egyszer-kétszer. Akár az itthoni gépemről netezek, akár valamelyik munkahelyiről. 2-4GB RAM és XP/Win7 van mögöttük, és egyszerre max. 10 alatti fül van megnyitva, az egyik mh-i gépet leszámítva semmilyen komolyabb memóriaigénylő alkalmazás nem fut a böngésző mellett. Igaz, jellemzően be vagyok jelentkezve a Gmail-be, van, hogy kettőbe is egyszerre, de hogy mellette egy hosszabb Díványos cikknél pl. az előbb miért lassult be marhára (2 másodperc várakozás Page Down gombnyomásonként (miközben az oldal már rég teljesen be volt töltve, csak a hozzászólásokat olvasgattam) és 80% a kihasználatlan CPU kapacitás, és egy víruskeresőn kívül semmi nem fut a háttérben), majd omlott össze, azt el sem tudom képzelni. De folyton ez van, nem egyedi az eset.
Már böngészőváltáson töröm a fejem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest