Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Srácok, csak nekem van olyan érzésem, hogy a Chrome hónapról hónapra egyre lassabb és egyre gyakrabban fagy?
Már nincs olyan nap, hogy ne fagyna le legalább egyszer-kétszer. Akár az itthoni gépemről netezek, akár valamelyik munkahelyiről. 2-4GB RAM és XP/Win7 van mögöttük, és egyszerre max. 10 alatti fül van megnyitva, az egyik mh-i gépet leszámítva semmilyen komolyabb memóriaigénylő alkalmazás nem fut a böngésző mellett. Igaz, jellemzően be vagyok jelentkezve a Gmail-be, van, hogy kettőbe is egyszerre, de hogy mellette egy hosszabb Díványos cikknél pl. az előbb miért lassult be marhára (2 másodperc várakozás Page Down gombnyomásonként (miközben az oldal már rég teljesen be volt töltve, csak a hozzászólásokat olvasgattam) és 80% a kihasználatlan CPU kapacitás, és egy víruskeresőn kívül semmi nem fut a háttérben), majd omlott össze, azt el sem tudom képzelni. De folyton ez van, nem egyedi az eset.
Már böngészőváltáson töröm a fejem...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest