Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Srácok, csak nekem van olyan érzésem, hogy a Chrome hónapról hónapra egyre lassabb és egyre gyakrabban fagy?
Már nincs olyan nap, hogy ne fagyna le legalább egyszer-kétszer. Akár az itthoni gépemről netezek, akár valamelyik munkahelyiről. 2-4GB RAM és XP/Win7 van mögöttük, és egyszerre max. 10 alatti fül van megnyitva, az egyik mh-i gépet leszámítva semmilyen komolyabb memóriaigénylő alkalmazás nem fut a böngésző mellett. Igaz, jellemzően be vagyok jelentkezve a Gmail-be, van, hogy kettőbe is egyszerre, de hogy mellette egy hosszabb Díványos cikknél pl. az előbb miért lassult be marhára (2 másodperc várakozás Page Down gombnyomásonként (miközben az oldal már rég teljesen be volt töltve, csak a hozzászólásokat olvasgattam) és 80% a kihasználatlan CPU kapacitás, és egy víruskeresőn kívül semmi nem fut a háttérben), majd omlott össze, azt el sem tudom képzelni. De folyton ez van, nem egyedi az eset.
Már böngészőváltáson töröm a fejem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs