Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Konflikt
    addikt

Akkor ez elég gáz! :(
    A Samsung i7500-hoz mit szóltok? Próbálta már valaki?
    A G1 jó, de sajna nem mindenben felel meg. Vagyis 1 dologban nem: az pedig a kamera! :(
    Anno a nokia n95-ben nagyon megszerettem, hogy simán ment a vga video felvétel egész jó minőségben. A fotók is megközelítik egy egyszerű fényképező képeit, vaku nélküli kép esetén. Szóval nekem egy jobb fényképezős android kellene. Sajna a Hero sem sokkal jobb ezügyben. Ezért néztem az i7500-at. Annak legalább van LED-je.

a kamera sajnos tenyleg ratyi. :( de ha fotozni akarsz, akkor a legolcsobb kompakt is veri kepminosegben akarmelyik telefonos kamerat. egyszeruen a kis meretu ccd miatt ennyit tudnak a mobilos kamerak. amugy en N95 8GB-rol valtottam, a macro-ja egesz jo volt, ha sok volt a term feny, meg ugye a 640x480@30fps felvetel se volt rossz. mondjuk eddig nemnagyon hianyzott a kameraja, pedig azthittem fog.

a hero azert jobb a G1-nel kamera teren, (3,2mpx, vs 5mpx) de nagy elore lepest nem szabad varni.

• vtechun
    veterán

Akkor ez elég gáz! :(
    A Samsung i7500-hoz mit szóltok? Próbálta már valaki?
    A G1 jó, de sajna nem mindenben felel meg. Vagyis 1 dologban nem: az pedig a kamera! :(
    Anno a nokia n95-ben nagyon megszerettem, hogy simán ment a vga video felvétel egész jó minőségben. A fotók is megközelítik egy egyszerű fényképező képeit, vaku nélküli kép esetén. Szóval nekem egy jobb fényképezős android kellene. Sajna a Hero sem sokkal jobb ezügyben. Ezért néztem az i7500-at. Annak legalább van LED-je.

azt nem tudom milyen, viszont az tuti, hogy az androidos sebessegtesztekben igencsak elol voltak a Samsung-ok.

Nézzétek meg vtec hanyadik :D

Aktív témák