Aktív témák

• D4rkm4n

őstag

Most, hog közelednek a választások, muszáj lesz rászoknom a nyugtatókra. Ma megkaptuk az első MSZP-s szórólapot aki a helyi hülyét reklámozza. Olyan jó ember vagyok, hogy képes voltam még bescannelni és kicsit formára vágni, hogy Ti is gyönyörködhessetek benne!

Ami pedig mindezen szájtépésem lényege, hogy ez a kis köcsög kéremszépen 23 évesen már cégvezér volt állítása szerint. Legalábbis, ha valaki 1976-ban született és 1999-ben már céget vezet, az bizony 23 évesen már zsíros fizetésért meresztette a seggét egy bőrfotelban.

Oké, most a hülyébbek 200-as arccal tolják hogy milyen szemét irigy vagyok, de ha egy kis logikát eszünk reggelire, akkor feltesszük magunknak azt a rövid és igen kézenfekvő kérdést, hogy "Hogyan lesz valakiből 23 évesen cégvezető?". Netán az elmúlt 7 évben az egyetemi évek alatt összespórolt pénzén nyitott egy netcafét? Hogy finom legyek és nőies: kurvára kétlem.
    Az történt kedves, nyájas Olvasóm, hogy apuci beprotezsálta őt valamelyik haver, rokon vagy saját vállalkozása élére a drága fiacskáját. Máskülönben, soha, épeszű ember nem fog alkalmazni egy diploma nélküli (a bemutatkozóból kiderül, hogy 2000-ben szerzett diplomát és '99-től cégvezér) tejfölösszájú hülyegyereket.
    Ami pedig olaj a tűzre, hogy két cégnél is vezér jelenleg (szintén saját bevallás szerint) és még emellett akar képviselő is lenni?! :W Baszki, van olyan hülye aki elhiszi, hogy két melóhely mellett még képes lelkiismeretesen ellátni a köz képviselete által rárótt fáradtságos munkákat?! A nagy lófaszt!

Ez az amitől kinyílik a bicska a zsebemben! Hol leszek én 23 évesen cégvezető?! Hol lesz bármelyik ismerősöm ennyi idősen cégvezér?! Hogy képesek ezek a rohadt exkommunisták indulni a választásokon?! Elsődleges célja a szélsőségesekkel és a populizmussal szemben védelmezni a demokráciát!

Hol van demokrácia bazdmeg?! HOL?! Demokrácia az, ahol a köcsög Gergényi azt hazudja egyenesen bele a kamerába, hogy a vipera az rendőrségi bot?! Amikor Draskovics elvtárs bizonyítékot hamisított és a rend őrzője, Bajnai még védte is?! Hol van demokrácia amikor a kórházaktól 300 milliókat vonnak el, közben Tel-Avivból hoznak 30 millióért vízágyút és 100 milliós végkielégítéseket osztogattak egymásnak?!

Méghogy demokrácia és szociális egyenlőség! Komolyan, ez valóban Abszurdisztán, ha valaki az elmúlt nyolc év után még képes ezekre a #Đ|!°˛-kre szavazni.

Aktív témák