Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz pontyos #13053 üzenetére

elkezdtem kiküldeni az új címet a meglévő kontaktokra, de kb 25-30 feliratkozásom van, ahol a kontkatot direktben nem érem el, szóval lehet így újra telepíteni a gépet, vagy a baj amit írtam valós
    Ha feliratkozás, akkor a második "kontakt" értelmezhetetlen. Mire gondolsz feliratkozásos kontakt alatt?
    A google elérhetetlenséged nem fog változni attól, hogy újratelepíted a géped, viszont a bejelentkezésed nem fog javulni sem, szóval nagy esélyel akkor veszíted el a hozzáférésed. Más hálózaton más eszközről próbáltad? Facebooknál beválik.

Ha tényleg fontos, és csak azon az egy thunderbirdön keresztül éred csak el, én azt a gépet nem bántanám. Ha nagyon nagyon fontos az újratelepítés is akkor meg mindent ami nem kell egyesével törölnék, és ami menthetetlen (thunderbird minimum) azt rendszerestül menteném lemezképbe. Esetleg azzal a képpel utólag elérhető marad, de kell neki majd egy normális környezet.
    Backupnak meg ha van, akkor thunderbird-sütiket mentegetnék, ha léteznek. Ezügyben annak a topikjába is bekérdeznék!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés