- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarth
aktív tag
válasz
szucsgabor #199 üzenetére
Űrhajós utcán volt tegnap 3.
Kedden lesz a Csillag téri Spar mellettiben.
-
szucsgabor
újonc
Sziasztok!
Esetleg Pesten valaki találkozott mostanában eladó kütyüvel? Szegeden nem találtam sehol, mindenhol hiány van, de megyek fel pont, aztá hátha valahol pont beérkezett egy nagyobb készlet. Köszi! -
falabu88
aktív tag
Ügyfélszolgálat van hétvégén? Nem volt plasztik kártya a dohányboltban. Messengeren nem reagálnak, telefonon 10percig zenélt, meguntam.
-
Bubaaa
aktív tag
Jah,el is felejtettem írni,tegnap bementem erzsébeten egy dohányboltba töltetért,és volt készülék! Most kapták! Én meg két hónapig szaladgáltam hogy beszerezzem.
-
Bubaaa
aktív tag
Nah,vettem minden ízből próbaképp. Mindegyik jó,de a mentholos nagyon durva! Olyan mentholos hogy könnyezek tőle,ilyet többet nem veszek,ezt meg majd néha néha elszívom pattintás nélkül.
-
c64fanhun
tag
Szerintem ez (laikusan mondom) attól függ kint milyen a hőmérséklet. Ezzel együtt azt gondolom a készülék magát védi a túlmelegedéstől, hogy élettartama drasztikusan ne csökkenjen.
Mikor kint szívtam én is a 35 fokban akkor a második (5-10 perccel később) érezhetően kevesebb ideig tartott, a glo pedig szinte égette a kezem. 23 fokos szobában pedig semmi ilyen probléma nem jelentkezett. Viszont szerintem ennek örülni kell, így talán több időt tölthet velünk a glo -
kasu
csendes tag
Oké lenne a mellékíz, de én semmilyen jó ízt nem érzek. Nem tudom. Iqos nem használtam. Én olyasmit vártam, mint az ecigi ízek voltak vagy régen a black cigi, de ez köszönőviszonyban sincs vele. Mondom mintha a mellékízmellett lenne egy pici jó íze is. Halványan. És ez még így rendes cigi után se túl jó. Arra gondoltam h lehet h valami a gyártás során rajta maradt a volna? És annak van ilyen íze az égés során? Mint a műanyag vagy nem is tudom.
-
kasu
csendes tag
Sziasztok! Többektől hallom h így finom, úgy finom, ilyen édes, hogy még émelyeg is. Most nálam vagy a készülékkel vagy a töltettel van a gond, de borzasztó mellékíze van, pedig áfonyást vettem, ami állítólag a legfinomabb. Ha elpattintom, akkor mentolos borzalom lesz.
-
ThreeOneTwo
friss újonc
Sziasztok,
csak azért regisztráltam hogy a köhögésre reagáljak, remélem tudok segíteni
Én azt vettem észre, hogy amikor nagyobbat szívok bele vagy hosszabban, mint egy normál ciginél vagy iqosnál akkor kiszakad a tüdőm és semmi gőz nem jön. Viszont ha picit, kb 1 másodpercig akkor sok a gőz és nem fáj a tüdőm. Esetleg próbáljátok ki, hátha nektek is ez lehet a megoldása.Egyébiránt én lelkes iqos használó voltam, kétszer is nekifutottam, mert nagyon bejött, de sajnos kb 1 hónap után azt vettem észre hogy szorul a torkom tőle. Utána olvastam és másoknál is előfordul, elég valószínű hogy ez egy enyhébb allergiás reakció a növényi glicerinre, amivel a heets van kezelve hogy ne égjen a papír. Most adok egy esélyt a glo-nak is, mert más a cigi, más a hevítő, reméljük a legjobbakat
-
ricsy_x
friss újonc
Elpatintom mielott beleteszem és már kapcsolom is be.
De az első szálnál már ilyen volt majdnem a hányás kerülgetett. Probáltam mindkét módot rajta. Kikell probálnom egy iqqoost valakinél hogy érezzem az milyen ehhez képest mert sztem itt valami nem jó. 😫☹️ -
fatal`
titán
Eprest nem próbáltam, de az áfonyás már pattintás nélkül is áfonyaízű, ha elpattintod még enyhe mentol is lesz, teljesen áfonyás vizipipa íze van.
Vagy a készülékkel nem stimmel valami, vagy valamit rosszul csinálsz (nem valószínű, mert az egész olyan egyszerű, mint a faék).
-
ricsy_x
friss újonc
Szisztok.
Ma vásároltam egy glo készüléket.
Csak nekem nem jó valami vagy tényleg ilyen rossz a töltet.
Vettem egy epres és egy áfonyást. Hiába patintom el nem lesz ize a ciginek és olyan izen van folyamatosan mint a sült halnak. Még a gyomrom is felforgassa. Sosem használtam se iqoost se ezt de ha tényleg ilyennek kell lenni ez nagyon rossz. Esetleg nem járt valaki hasonlóan vagy nem lehet a készülék hibája? -
Bubaaa
aktív tag
Nekem rövidnek tűnik a "szívási idő". Kiváncsiságból lemértem. A második rezgéstől,tehát amikortól üzemkész 3:32 telik el,és rezeg. Utána még pár slukk és vége. Csinálhatták volna hosszabbra az üzemidőt,na de majd megszokom.
-
c64fanhun
tag
Szerintem egyszerűen meg kell szokni...mint a cigit, attól is először mikor sose szívott valaki akkor köhögött. Én is azt veszem észre, hogy egyre jobban bírom, viszont a napi első az meg megszédít.
-
Toxy
aktív tag
Sajnos nekem mégse ideális ez a GLO.
Akárhányszor elszívnék egyet, cseszteti a torkom. Elég fura érzés.
Azt hittem csak amíg megszokom, de minden egyes szállnál.
Van hogy annyira hogy köhögnöm kell.Sajnos gondolkodom a 14 napos visszafizetéses garancián,
(Mert így nem tudom használni) -
Bubaaa
aktív tag
Mi történik ha használt töltetet hevítek ismét? Próbálta már valaki?
-
aralon
csendes tag
Sziasztok! Akit érdekel : Bp. III.ker Mátyás király út és Hunyadi u sarkánál a dohányboltban,lehet kapni GLO Hypert. Ma vettem egy aranyat! üdv
-
trust007
tag
Én is csatlakoztam egy készülékkel.
163#
"Az optimális töltési teljesítmény eléréséhez 2 Amper áramerősségű hálózati adapterre van szükség."
Az oldalunkon írták.Áfonyással próbálkoztam. Pattintva durván erős áfonyás vízipipa érzés.
-
fatal`
titán
A videók szerint 2A-ig mindegy. Bár szerintem a töltőelektronika szabályozza, úgyhogy egyébként is.
Én egyelőre PC-ről töltöm. Engem érdekelne, hogy mindegy milyen kábellel töltöm, van valami speciális a hozzáadott USB-C kábelben, vagy tölthetem a telefonéval is akár (az type-C - type-C).
#162 buvez: Normális, az egész töltetet hevíti (a szűrőt kivéve). De viszonylag gyorsan kihűl.
-
buvez
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy az egész készülék ház felmelegszik használat közben? -
Bubaaa
aktív tag
Végre nekem is megvan a készülék! Itt tanácsolta valaki az ügyfélszolgálatot. Felhívtam,és sorolta a boltokat Budapesten,hogy hol elérhető. Igaz kicsit messze voltak tőlem,de kollégám ott lakik,így megvette nekem. Sajnok kék nem volt,így fekete lett!! Az mindegy milyen töltőfejjel töltöm? Azt hittem az is lesz benne.
-
Szólista
senior tag
A XIV.ker Mogyorodi uton Lidl melletti dohányboltban van még 1 fekete és 1 arany. A kéket 1órája vettem meg.
-
nanofocus
tag
Sziasztok! Aki több hete használ ilyet : a gyümölcsös ízek elég hamar átváltanak simába, ez így természetes? Persze elpattintom és belerakom. Lehet fordítva kellene hogy felfűt és utána pattintom el? Más : kipucoltam mert elég égett íze volt már az összesnek kB két doboz után, iqos tisztító palcikaval és brutal mikyen koszos az alja, öt pálcika hozta csak ki a retket.
-
fatal`
titán
A glo azonosító merre van? Regisztrálnám az eszközt, de nem látok ilyet a dobozban (ismerős vette meg nekem).
"Írd be a glo™ klubkártyádon található azonosító számsort."
Nem látok ilyen adatot sehol, a nyugta megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Ford topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest