Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Csiszike
tag
Hello Leica!
Én egy ilyen hűtő elégedett tulajdonosa vagyok, bár nálam csak egy PIII 800EB-t legyezget.
Ha egy halk hűtőre vágysz, akkor megtaláltad. Nekem eddig a gyári Intel hűtő gondoskodott fent nevezett proci hűsítéséről, meglehetősen hangosan. Bár sokan azt mondják, hogy a gyári, Sanyo Denki ventilátorral szerelt Intel hűtők csendesek, de az Igloohoz képest olyan hangja volt, mint egy sugárhajtóműnek.
A csendes működés mellett további pozítívumai is vannak: gyerekjáték felszerelni, mindenféle bűvészmutatvány és alaplapgyilkolásra is alkalmas szerszám nélkül lehet a helyére rakni. A processzorfoglalathoz ráadásul 2-2 füllel kapaszkodik.
Az általad megnevezett procihoz is elégnek tűnik, a gyártó XP 2600-ig ajánlja. Szerintem azért (vad) tuninghoz kevés lehet. Vagy kipróbálhatod helyette az Igloo 2410-et, annak valamivel nagyobb a légszállítása, mint a 2320-nak. Igaz, ez egy picivel hangosabb (a gyártó szerint ez 26dB-es).
Szóval szerintem nem fogsz csalódni benne (azért egy jó szellős ház nem árt).
És mégvalami: az ára is elég baráti, 3000 Ft-ért mérik.
Üdv -
WN31RD
addikt
Nekem Spire WhisperRock III van (állítólag a FalconRock is hasonló), és elég halk ahhoz képest, hogy AthlonXP-t hűt (egyébként 2000+-ra húzott 1800+-osat). A gyártó honlapja szerint 26.5 dB-es, nem tudom, ez hogyan viszonyul a GlacialTech-féle 25 dB-hez.
Én meg vagyok elégedve a WhisperRock-kal.
Teljes terhelés mellett zárt házban 43°C a proci hőmérséklete, ami szerintem jó, úgyhogy valószínűleg beépítek majd egy potmétert a hűtő vezetékébe, hogy pár foknyi hőmérsékletemelkedés árán még halkabb legyen.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest