Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Gyári Intel hűtőt még nem hallottam, de gyári AMD hűtőt már igen. Jelen esetben csak ez jöhetne szóba, de nem ajánlom, mert elég hangos. Egy ismerősömnek ilyen van, és zárt háznál meg lehet azért mellette maradni, de a WhisperRock III-hoz képest nagyon zajos (hát még akkor az Igloo-hoz képest, mert ugye állítólag az még halkabb).
-
WN31RD
addikt
Nézőpont kérdése... kétségtelenül jelent némi (nem túl nagy) kockázatot, de nekem megéri. Annak idején a Celeron-omra is vettem egy túlméretezett hűtőt, majd egy potméter beépítésével szinte hangtalanná tettem. Két forrasztás volt az egész, és sokkal halkabb lett a gépem. :D
-
WN31RD
addikt
Nekem Spire WhisperRock III van (állítólag a FalconRock is hasonló), és elég halk ahhoz képest, hogy AthlonXP-t hűt (egyébként 2000+-ra húzott 1800+-osat). A gyártó honlapja szerint 26.5 dB-es, nem tudom, ez hogyan viszonyul a GlacialTech-féle 25 dB-hez.
Én meg vagyok elégedve a WhisperRock-kal.
Teljes terhelés mellett zárt házban 43°C a proci hőmérséklete, ami szerintem jó, úgyhogy valószínűleg beépítek majd egy potmétert a hűtő vezetékébe, hogy pár foknyi hőmérsékletemelkedés árán még halkabb legyen.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest