Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Reggelire megeszi az asust. Nálad valami nem kerek. Azt a routert amit épp nem "tesztelsz", azt áramtalaíntsd, mert az sem jó ha mindegyik egyszerre próbál sugározni
Tomatot nem ismerem, majd jön Intruder, ő a profi benne
-
Laza...
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Eredeti, vagy Tomato fw alatt?
-
Laza...
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Én 62. És?
-
Laza...
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
-
Laza...
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
4.8 3 alatt van fent nekem.
Nekem nincs bajom a gyári fw-el, kíváncsiságból feltettem a tomatot is, de nem voltam vele boldogabb. Beállítgattam ami nekem jellett, azóta hozzá se nyúltam 40X nap uptime, jó térerő, stabul - nekem ennyi elég.
Bár nekem van magyar nyelv rajta, de őszintén: minek?
-
Laza...
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Írta: Letölthető
Jobb fent az "EN" gombra katt
-
Laza...
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Valszeg áramfelvétel, nekem egy 1TB SSD lóg rajta lassan 3 hete, megy, semmi baja
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez a nem használt routered? Mert az én használati grafikonom kicsit combosabb. Pl. memória foglaltság jelenleg 98%
90 alatt sztem még sosem volt -
Laza...
addikt
a szoftver az OpenWrt? - igen
akár a saját kezelőfelületével, akár Luci-val lehet konfigurálgatni? - igen
Alapból rajta van mindkettő, - igen
Luci csak opció, amit fel tudok rakni? - rajta van gyárilag
Illetve gondolom, ha OpenWRT akkor megmarad az is lehetőségként, hogy ssh-n keresztűl finomhangolgassam, igaz? - igen -
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meg el kéne felejteni az nginxet is (minek egy home szerverre?) Nekem van összesen 2 porttovábbítás, semmi gondom nincs vele

így simán elérem a Homeassistant szerverem https://akarminevem.duckdns.org címen
-
Laza...
addikt
Most német raktárból 45 ezer a router, amiből még lejön 4100huf a VIO12 kódot használva
-
Laza...
addikt
Csak nem hagyott a kíváncsiságom, és feltettem ezt a paradicsomot én is. A kérdésem hogy létezik valami skin, color scheme, vagy valami erre a romra? Mert így alapállapotában eléggé a 90's évek hangulatát idézi
-
Laza...
addikt
Milyen romon? Gyárin Rendszer/ütemezésnél
-
Laza...
addikt
Aki eredeti romon van:
- V4.8.3
-This version mainly fixed some known bugs.
Optimized the firmware upgrade function, replacing Release Candidate with Gray Release.Fixed an issue where DNS packets failed to be blocked when toggling off the 'All Other Traffic' switch during a VPN connection failure, while AdGuard Home was enabled and the tunnel Killswitch was disabled.
Fixed an issue in OpenVPN Server mode where the client's IPv6 DNS was incorrectly pointed to Cloudflare (2606:4700:4700:1001) instead of the server's tunnel IP after connection.
Fixed the issue where the VPN dashboard page renders incompletely and causes content displa
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most, mikor routert kerestem a régi Mi-3G helyett, pont ezen az úton indultam el, úgydöntöttem (főleg eszközök hiányában), hogy elég egyelőre nekem ez a Flint router, és nem bántam meg. Parádés a wifije, sok 2,4GHz eszközöm van (okos otthon - Home assistant), ezekhez inkább erős 2,4Ghz wifi kell (nekem) a sok eszköz miatt. Ott is van jel, ahová a kis xiaomi nem ért el (Padavan alatt pedig elég jól nyomta..). Én Tomato helyett valszeg szűz OpenWrt-t rakok majd fel, azt ismerem, a paradicsomot meg meghagyom levesnek

A Flint 3 meg nem sikerült ennyire jól, engem kifejezetten idegesítene a venti, nemcsak hangban. Vegyes tapasztalatokat olvastam vele kapcsolatban, és inkább visszalépésnek minősítik mindenhol a Flint 2-höz képest. Akinek nem kell a 6Ghz, (és a router mellé kockulás), az szerintem egyelőre nyugodtan skippelheti pár évre a wifi 7-et (szerintem).
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is kipróbáltam a tartaléktelóval, a routeren eredeti fw. A teló egy Poco F3
Bekapcsoltam az usb megosztást, és pöcc röff ment
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már nem, mert átírtam a portját. Müxik mostmár

Köszi h foglalkoztál vele
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Forward, egy virtuális gépen fut a szolgáltatás
Amikor tesztelem, természetesen fut. Simán ment a MI-3G-vel, nehogy már emiatt tegyem vissza...
Eszerint van csinálva [link] Ment is a régi routerrel simán
-
Laza...
addikt
Segítsetek légyszi, mert kezdem feladni. A 443-as portot irányítanám át, de portchackerrel nézve (meg amúgyis), hiába elvileg minden OK, de a port zárt marad. Van valakinek vmi ötlete?
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Laza...
addikt
No megjött tegnap nekem is...van súlya...
A Tomato firmwaret hogy tudom feltenni, honnan tudom letölteni?
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na, sikerült kuponozva 42 ezerért megvenni. Dojcslandól hozzák
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, akkor nem csak én nem találok most jó árban. Egy Alis eladónál van HUF48,638.90 -fért, akkor várok még kicsit vele...
-
Laza...
addikt
Sziasztok! Most találtam rá a topicra, "jóárasított" linket nem tud valaki ehhez a routerhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bár sokak szerint az már "outdated"
90 alatt sztem még sosem volt