Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #616 üzenetére
&
Laza...
Sajnálattal hallom, hogy nem örökölte a jótulajdonságokat.
Az Asus RT-AC68U lassan dédnagypapa korú, és megjelent a családban az első WiFi7 eszköz: szóval lassan kellene egy kis fejlesztés az itthoni hálón, és gondoltam legyünk akkor jövőtállóak, rögtön rámegyek a WiFi7-re.
De ezek szerint nincs még jó és olcsó megoldás erre...Az aktív hűtést nem egy kikötéssel terveztem volna likvidálni. Kivágtam volna a házat és kapott volna egy bazi kilógó bordát. Valahogy így.
-
Laza...
addikt
válasz
Intruder2k5 #616 üzenetére
Most, mikor routert kerestem a régi Mi-3G helyett, pont ezen az úton indultam el, úgydöntöttem (főleg eszközök hiányában), hogy elég egyelőre nekem ez a Flint router, és nem bántam meg. Parádés a wifije, sok 2,4GHz eszközöm van (okos otthon - Home assistant), ezekhez inkább erős 2,4Ghz wifi kell (nekem) a sok eszköz miatt. Ott is van jel, ahová a kis xiaomi nem ért el (Padavan alatt pedig elég jól nyomta..). Én Tomato helyett valszeg szűz OpenWrt-t rakok majd fel, azt ismerem, a paradicsomot meg meghagyom levesnek
A Flint 3 meg nem sikerült ennyire jól, engem kifejezetten idegesítene a venti, nemcsak hangban. Vegyes tapasztalatokat olvastam vele kapcsolatban, és inkább visszalépésnek minősítik mindenhol a Flint 2-höz képest. Akinek nem kell a 6Ghz, (és a router mellé kockulás), az szerintem egyelőre nyugodtan skippelheti pár évre a wifi 7-et (szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő