Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
esetleg tudtok ajánlani neten fellelhető irodalmat/programokat, aminek segítségével lehetne csiszolni a tudáson, illetve rendesen megtanulni a dolgokat?
az alap akkordokat és általában a gitár alapjait a Muszty-Dobay (asszem így kell írni) könyvből próbáltam elsajátítani. -
yossarian
aktív tag
Üdv.
kicsit félve írok ide, én kismiska vagyok hozzátok képest.
kb 2 éve van egy klasszikus gitárom, használtan lett véve. tanárhoz sajnos nem járok, nincs rá pénzem, de biztos jó lenne. teljesen autodidakta módon pötyögtetek, ami zene tetszik megkeresem neten és megpróbálom eljátszani/megtanulni. de nagyon kevés vagyok még.
minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most próbáltam