-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berreh
tag
válasz prokxy #43558 üzenetére
Én a G260dx gitáromat kiékeltem, tompább lett a hangja és a sustainja is romlott. Nemrég kopólapot cseréltettem a V52-ben, éket kiszedtük, egy plusz rugó be. Nem használom a tremolót, de cseng-bong, nagyon tetszik.
Nem ördöngősség leszedni a takarólapot és kiékelni, de lassan eljutunk költségben, szerelgetésben, hogy egy új Cort G100HH kijönne belőle, nyílván azon is van állítgatni való, de garancia is és van ahol beállított gitárokat igérnek (hiszi a piszi) és ingyen házhoz szállítanak. -
addikt
válasz prokxy #43554 üzenetére
A kiékelést szerintem mindenképpen fontold meg, Rocksmithnek fontos a pontos hangolás.
Én is tartottam az ötlettől, meg úgy voltam vele, mint te, hogy hiánytalan legyen a gitár, de ezt elvetettem. Egyszerűen egy új gitárt kaptam. Ha ezt megteszem először mikor hallok a dologról, akkor nem is tudom mi lett volna, megspóroltam volna egy pár évnyi szívást. Ha ma vennék magamnak kezdő gitárt már lehet valami hardtail-re szavaznék mint tremolósra. Pl valami hardtail strat.re: #43551 MATEO6600
Tudod, sok italozás, meg magas thc tartalom. Jóból is megárt a sok, még a húroknak is.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
válasz prokxy #43545 üzenetére
Tremoló kart nem fogsz használni Rocksmith alatt. Szerintem olyan 120000 Ft alatti gitárok nagy többségén amúgy sincs értelme vele babrálni, mert úgy szar ahogy van.
Én személy szerint a Bullet Strat-omat kiékeltem egy fadarabbal, azóta olyan csodásan tartja a hangolást hogy öröm nézni. Majd felveszi a versenyt az lebegő hidas PRS-emmel. Én és föld. Az tudom tanácsolni neked is ha megveszed a Cort-ot, hogy ékeld ki.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Berreh
tag
válasz prokxy #43522 üzenetére
Szia!
Én például ezt (Cort G100HH) ajánlanám.
Karácsony előtt vettem ennek a SSS változatát, fix hidas, vékony a nyaka és nagyon könnyű (6 és 8 éves gyerekeknék ez sem utolsó szempont), ezt csak azért nem ajánlom, mert a programhoz az humbuckeres gitárt ajánlották. De belépő szintű gitárhoz képest csak jókat mondhatok róla. -
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s