Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Akkor lassan kezdem sejteni hogy miért is van az, hogy minden együttesnek(na jó, nem mindnek de a nagyoknak) úgymond ''külön hangzásviláguk'' van, tehát jellegzetes gitárhangok. Feltételezem akkor ez is a pedálok, torzítok meg a többi bizbaz eredménye
Az meg egy jó kérdés, hogy milyen irányba lépek tovább, egyelőre belépni szeretnék
Ahogy utánanéztem nem igazán van Kaposváron olyan hely ahova járni tudnék gitározni, van néhány csaj meg srác aki gitározik a suliban, de tőlük se kérhetem hogy velem, a hülegyerekkel vegyék át az alapokat, főleg hogy ha jól értelmeztem a hsz-ekből az bizony csúnya zeneelmélet és go a könyvbe. Na akkor hol kezdhetném az alapokat?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest