Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

válasz Blindmouse_ #66358 üzenetére

Én értem, de nem lehet elvárni ugyanazt egy ilyen hatalmas hangszer disztribútortól, hogy fizikailag is legyenek jelen. Magyarországnál nagyobb piacokon sincsenek jelen, csak Németországban. Mondjuk bizom benne, hogy nem nyalogatod a gitárokat a hangszerboltban, ellenkező esetben kérlek ird le, hogy sac/kb mikor jártál melyik helyen és melyik modellt próbáltad ki :DDD..

Én mondjuk a Te ellentéted vagyok, nem szeretek hangszerboltba menni, mert mindig van 1-2 ember aki erősitőkön állitgat és játsza ugyanazt órákig "Mi van ha most jobbra tekerem 1 mm-rel, ez biztos másképp fog szólni". Vagy a szmók on dö vótör valami nagyon béna verzióját próbálja inkább kevesebb sikerrel. Még úgy is, hogy általában kapok külön szobát (nem akarják, hogy a drága gitárt a közös szobában próbálja a vásárló) az elérhető erősitők számomra nem jók, a gitárok pedig többször vannak elhangolva mint sem ami HT-nál elmegy viszont egy FR gitárnál annyira nem előnyös.

Vlamilyen szinten értem amit irsz, viszont ha belegondolsz a soloist egy dinky++. Szóval ha a Dinky-t szeretted akkor a soloist is nagy valószinűséggel tetszeni fog.

Személy szerint úgy vagyok vele, hogy ránézek egy gitárra és vagy az "úh basszus ez de jó" jut róle eszembe vagy "meh, ezt még bottal sem piszkálnám". Nem kell külön kézbevennem, hogy tudjam, hogy ebből bezony "első látás" lesz. Ez amúgy majdnem az összes gitáromra igaz, kivéve a Cort KX 700-t. Na arról azt hittem, hogy szeretni fogom, de ha holnap jönne érte valaki, hogy megveszi (normális áron) akkor gondolkodás nélkül odaadnám, sőt még gyors varrnék hozzá valami tokot egy youtube-s gyorstalpaló után :DDD...

• Moleman

addikt

válasz Blindmouse_ #66358 üzenetére

Az ingyenes visszaküldéssel a tipitapit is megkapod, bár akkor valójában visszaélsz a webshop vendégszeretetével. :D

Én pl nem szeretek boltba járni, ezért mikor pár éve cipőt akartam venni, rendeltem többféle cipőből több méretet, mindet felpróbáltam, aztán egy kivételével mindet visszaküldtem. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák