Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Én pár éve építettem nitrós telét, kifejezetten jó minőségű alis cuccokból, akkor 130 ezerből cakkompakk kijött az egész. Aztán el is adtam annyiért, mert annyit ér egy telecaster a metálzenében, mint egy VW bogár az M7-esen.
Nem nekem való gitár, az Ibanezeim és a Jacksonaim mellett csak egy ormótlan fadarab béna hanggal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: ez volt az a gitár.
-
Moleman
addikt
Igen, az is egy jó módszer, nekem is ilyen épített cucc a nitrós fehér stratom.
Ha nem magadnak szeretnéd összerakni, van egy ismerősöm, aki elég jó stratokat/teléket épít, láttam már pár gitárját, jó szívvel tudom ajánlani.A fogólap szerintem nem lesz probléma, én 9.5-es fogólapon nőttem fel, de nem éreztem utána furcsának a 12"-t. Az igazi vintage 7.25" viszont már biztosan nagyon más.
#63717 consono
Nem tervezek megválni tőle, de nagyon keveset használom, hasonlóan vagyok vele, mint a (szintén szögletes testű) Les Paul Studioval: több nem kell belőle, de ez az egy pont tökéletes, hogy legyen belőle itthon.
Ezzel szemben stratot és superstratot még biztosan fogok venni, csak azt nem tudom, hogy néhányat, vagy néhány tucatot.
Az idő majd eldönti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nekem való gitár, az Ibanezeim és a Jacksonaim mellett csak egy ormótlan fadarab béna hanggal. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezzel szemben stratot és superstratot még biztosan fogok venni, csak azt nem tudom, hogy néhányat, vagy néhány tucatot.